Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• 150mm είναι το μήκος του και ο SN είναι σίγουρα 2015112. Έχω κρατημένα όλα τα αυτοκολλητάκια όπως και το κουτί του κανονικά.

• Παράθεση από NasDriver: “Αν το κάνεις πάλι θα πρέπει να σου βγάλει μήνυμα "No need to unlock this device", αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει official unlock. Επίσης, το κινητό από πίσω είχε ένα αυτοκόλλητο, εκεί έγραφε ένα model number, το δικό σου τι γράφει 2015... πόσο ? ” 2015112

• Παράθεση από Bodai: “@Chris Eirini Pavlides πήγαινε εδω -> Xiaomi MIUI Official Forum και κατεβασε Global Developer Fastboot rom για την συσκευή σου. Εχεις το MiFlash? Αν όχι κατεβασε το και αυτό .. ” Εχω έτοιμο και το MiFlash.Το θέμα είναι στην σελίδα που μπήκα,χάθηκα λίγο στο ποια ακριβώς ROM πρέπει να κατεβάσω. Για υπενθύμιση το κινητό μου είναι το Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB - Εξαπύρηνο (Hexa-Core 1.8GHz)

• Πήρα έναν κωδικό αν θυμάμαι καλά (το συγκεκριμένο ξεκλείδωμα το έκανα πριν καμιά βδομάδα). Αν κατάλαβα σωστά είχα πάρει τα δικαιώματα αλλά δεν είχα προχωρήσει στο ξεκλείδωμα,το οποίο το έκανα σήμερα με απόλυτη επιτυχία μέσω του Mi Unlock. Θέλετε να το ξανακάνω πάλι;

• Ναι,και είχα κάνει την αίτηση (αν το λέω σωστά) και στην πορεία το ξεκλείδωσα.

• Μέσω του Mi Unlock το έχω κάνει.Να ανεβάσω κανένα screenshot μήπως; Θα βοηθήσει;

• Ναι φίλτατε,δεν με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά,αρκεί να είναι Stable χωρίς bugs και σαφώς να έχει gapps. Να περιμένω;

• Πάω να δοκιμάσω και η επόμενη μου απάντηση ελπίζω να περιέχει μόνο ευχαριστήρια και τίποτε παραπάνω

• Γιατροί,θα ζήσει η να αρχίσω να ψάχνω απο τώρα κανένα κατάστημα να μου το στρώσει; Υ.Γ. Είμαι ανοιχτός,αν βέβαια κάποιος γνώστης προθυμοποιηθεί να του δώσω teamviewer και να δεί ότι ακριβώς θέλει. Έχω αρχίσει και απελπίζομαι πραγματικά,είμαι στο PC σε γενικές γραμμές απο νωρίς σήμερα, κάπου στο 5ωρο και δεν μπορώ να βγάλω άκρη και το κακό είναι πως ότι κάνω,νομίζω τα χειροτερεύω..

• Παράθεση από takisfrag: “Δώσε μας ένα screen shot από το about του κινητού να δούμε τι rom έχεις . Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω δώσει αναλυτικά στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα.

• Οκ συμπλήρωσα στο προφίλ μου ημερομηνίες και συσκευή,δεν βρίσκω βέβαια απο που αλλάζει το όνομα. (Συνήθως χρησιμοποιώ το ChRiS82). Όσο για το ξεκλείδωμα,δεν γνωρίζω αν είναι official ή unofficial,κατέβασα το mi flash unlock απο την σελίδα της miui πάντως. Σε τι άλλο μπορώ να βοηθήσω ώστε να κάνω την ζωή σας πιο εύκολη ώστε να τελειώσω και εγώ με αυτόν τον γολγοθά που κακώς απο ότι μου φαίνεται άρχισα; Υ.Γ. Σόρρυ που άργησα να απαντήσω.

• Δώστε μου λίγο χρόνο γιατί χάθηκα στα όσα έκανα,να τα κάνω όλα με την σειρά διορθώνοντας αρχικά το προφίλ μου!

• Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι έχω ξεκλειδωμένο bootloader. Έχω κατεβάσει το MiFlashUnlock,έκανα όλη την διαδικασία και μου έγραψε "Unlock Succefully". Να προχωρήσω με εγκατάσταση ελληνικής; Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσω τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM. Δεν είναι ότι δεν το έχω κάνει η βαριέμαι να το ξανακάνω,απλά είμαι λίγο τρομοκρατημένος απο εποχή όπου ξεκλείδωσα το iPhone 4 μου. Ποια απο τις 3 άραγε να επιλέξω;

• Δεν με πειράζει καθόλου το να μην έχει Ελληνικά,ίσα ίσα με βολεύει τα πάντα να είναι στα αγγλικά,όπως και στα Windows παράδειγμα. Οπότε να φανταστώ σαν καλύτερη επιλογή βλέπω πως καλύτερα είναι να ακολουθήσω τον δρόμο του global official stable με το miflash. Σου είναι εύκολο ένα link; Το ψάχνω και εγώ ταυτόχρονα βέβαια και αν σε προλάβω έχει καλώς Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

• Μόλις έκανα και ένα Reset την συσκευή,την ρυθμίζω απο την αρχή τώρα αν και νομίζω πως έκανα βλακία. Έφυγε και το Google Play Store,έχει βγει το κινέζικο στην θέση του. Τα παρατάω εδώ και αν δεν βγάλω άκρη απο εδώ,ίσως το πάω κάπου. Να πάρει ... :-/

• Ίσως και να έχει απαντηθεί,αυτό φαντάζομαι βέβαια,παρ'αυτά θα δοκιμάσω την τύχη μου Διάβασα αρκετά,όσο μπόρεσα στο φόρουμ αν και μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο στο navigation μιας και είμαι αρκετά νέος εδώ. Είμαι σχετικά νέος κάτοχος του Redmi note 3 pro (3GB) Ram 32GB αυτό με τον Hexa-core στα 1,8MHz. Απο την πρώτη μέρα λειτουργίας του είχα την Miui 7 (stable) η οποία αν έχω καταλάβει σωστά,ήταν η Multilanguage.Καιρό ήθελα να προχωρήσω σε αναβάθμιση αλλά δεν έκανα την κίνηση μιας και γενικότερα αν…