Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
xSpec - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜια διευκρίνηση παιδιά με αυτό τον τρόπο ακόμα και με την global stable 8.0.1.0 φεύγουν οι κινεζιές? Γιατί την flashara με άλλο τρόπο κι έχει μέσα κινεζιές.Κι άμα θέλω να την φλασαρω με αυτόν τον τρόπο πρέπει μα κάνω downgrade? Γιατί την έχω ήδη την 8.0.1.0.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
xSpec - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@GR_Macedon Ναι το redmi note 3 pro έχω.Θα το κάνω!Σε ευχαριστώ πολύ! Και κάτι τελευταίο,χρειάζεται να το κάνω downgrade?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Μήνυμα@NasDriver Με τον τρόπο που λέει αυτό το άρθρο! @GR_Macedon Δηλαδή άμα κάνω με τον τρόπο που μου λες οι κινεζιές και η μεγάλη κατανάλωση του android system θα διορθωθούν? Αν ναι μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το σωστό guide?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά.Εκανα το flash για να βάλω μια οφισιαλ ρομ( V8.0.1.0.LHOMIDG global stable) καθώς είχα την 7.3.6.0.0 και την έβαλα για να αποφύγω τυχόν μελλοντικά προβλήματα.Είχα κι εγώ πρόβλημα με το playstore κι ακολούθησα τα βήματα από την σελ. 6 του @lallasgr και φτιάχτηκε,αλλά έχω τα εξής προβλήματα:1)διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά με την global stable νόμιζα οτι οι κινεζιές φεύγουν αλλά έχουν παραμείνει π.χ yellow pages από τις επαφές ή όταν πατάω στους φακέλους μου,μου βγάζει κάτι promo…