Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Επαφες
ΜήνυμαΕμενα παντως μου εβγαλε το αρχικο γραμμα απο καθε επαφη, δεν τραβηξε απο το βιμπερ. Αυτο ηθελα να ρωτησω πως γινεται αυτοματα? Απο το βιμπερ δηλαδη?
-
Επαφες
ΜήνυμαΗθελα να ρωτησω μια επιλογη στις επαφες που λεει επιλογη φωτο αυτοματα, τη ειναι ακριβως? Μηπως τραβαει τα αβαταρ απο το βιπερ ας πουμε?
-
Καταρχην φιλε πρεπει να κατεβασεις το android auto apk απο αλλου εκτος play store, εκτος και αν το εχεις κανει. Εγω εχω καταφερει νατο συνδεσο και να βγαζει μαυρη οθονη με το android auto logo στο κινητο και στο vw η οθονη ειναι ολοι μαυρη. Απο οτι εψαξα λιγο πρεπει να φταιει η vw και οχι το miui. Για ψαξτο και συ λιγο και πες μου να βγαλουμε μια ακρη!
-
DUAL SIM SELECTOR
Μήνυμαλοιπον επανερχομαι, ωραία όλα αυτά με τα ποσά κλικ θα κάνω αλλά εγώ θέλω όταν είναι να καλεσω ενανα αριθμό από το bluetooth του αυτοκινήτου να τον καλεί από τη σιμ 2 ας πούμε και αυτό όταν στα settings είναι στην επιλογή καμία σιμ, αυτό τον καλεί από τη σιμ1. Επίδειξη δε γίνεται να ενεργοποίηση τη σιμ2 και να έχω το νου μου κάθε πότε θα τη αλλάξω γι' αυτό ρωραω για εφαρμογή που να το κάνει αυτόματα.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΠαυλο ευχαριστω, θα κανω και ενα γκουγκλαρισμα μπες και βρω κατι.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΠαιδιά συγνώμη για τα γκρικλις αλλα εγραφα σε tv-box με bluetooth keyboard. Λοιπον στο θεμα μας, το εβαλα και σε αλλη συσκευη και παλι με συνδεση wifi δεν μπαινει στο λογαριασμο, μηπως μπαινει μονο αν εχεις ενεργα τα δεδομενα κινητης και οχι wifi? Στο myQ παντως μπανει και με wifi.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαNa sou po, se allo kinhto de to dokimasa alla sto redmi note 2 pou to ebala de paizei.
-
Προβλημα με myF2G
Μήνυμαakoma epeksergazetai ta dedomena!!!! To myQ giati mpanei sto lepto kai tou f2g kanei etsi?
-
Προβλημα με myF2G
Μήνυμαok ekane neo install kai edosa manual ola ta dikaiomata kai perimeno edo kai 3 lepta na sundethi!
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΜε wifi, ολες ο οι αλλες εφαρμογες παιζουν kanonika.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΕχει επιλογη για ελευθερη εισοδο αλλα μολις πας σε επιλογη που χρειαζεται login σε πεταει στη φορμα εισοδου και μετα εχω το προβλημα που λεω.
-
Προβλημα με myF2G
ΜήνυμαΣτο το Redmi Note 2 εχω προβλημα με την εφαρμογη myF2G δεν κανει login στο λογαργιασμο μου, μια λεει δεν υπαρχει δυκτιο την αλλη ψαχνει για ωρες, στα υπολοιπα της εφαρμογης μπαινει.
-
Θα μπορουσε στη νεα ρομ να μπει καποιο ar effect οπως εχουν τα sony? Επισης προσεξα οτι σε redmi note 2 στο αλμπουμ σε επεξεργασια φωτο εχει αλλα σε ελληνικα και αλλα σε αγγλικα. Στη προηγουμενη ας πουμε οτι για τον ορισμο φωτο για ταπετσαρια ηταν ελληνικα τωρα λεει set as wallpaper.
-
DUAL SIM SELECTOR
ΜήνυμαOk ευχαριστω για τη βοηθεια.
-
DUAL SIM SELECTOR
ΜήνυμαΜε την εφαρμογη αυτη τις συντομευσεις που εχω στην επιφανεια εργασιας τις καλει κατευθειαν, οπως και εναν αριθμο που δεν εχω στη μνημη θα τον καλεσει αναλογα με τη μασκα που εχω ορισει στην εφαρμογη απο την αντιστοιχη καρτα, αρα 1 κλικ και στις 2 περιπτωσεις και χωρις να περιμενω τα 8sec.