Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@Jimkog και @Xozeva Kafe Meze είναι κλειδωμένο το boot από το Bios του υπολογιστή σας ή του λάπτοπ. Οπότε πρέπει να μπείτε στο Bios κατά τη διάρκεια που bootάρει το μηχάνημα (συνήθως με F2 ή με DEL μπαίνει στο BIOS) και να βρείτε την ρύθμιση για Secure Boot και να την κάνετε Disable. Σας παραθέτω παραδείγματα από δύο bios για το πως απενεργοποιείτε αυτή τη ρύθμιση. How To Disable UEFI Secure Boot In Windows 8 & 8.1 How to Disable Secure Boot in Windows 8 Σε γενικές γραμμέ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Marakirakleio: “Παράθεση από lallasgr: “@Marakirakleio ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και πιστεύω ότι θα μπουν μια χαρά οι Drivers: 1) Πρώτα από όλα απενεργοποίησε τον έλεγχο ψηφιακών υπογραφών από αυτόν εδώ τον οδηγό 2) Κατέβασε τους Drivers από αυτό εδώ το λινκ και κάνε extract το αρχείο rar 3) Πήγαινε στον φάκελο "New inst. win 7&8x64" και τρέξε το "DPInst64.exe" ως διαχειριστής (δεξί κλικ run as administrator) 4) Λογικά μετά από αυτά τα βήματα είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσεις …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@Marakirakleio ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και πιστεύω ότι θα μπουν μια χαρά οι Drivers: 1) Πρώτα από όλα απενεργοποίησε τον έλεγχο ψηφιακών υπογραφών από αυτόν εδώ τον οδηγό 2) Κατέβασε τους Drivers από αυτό εδώ το λινκ και κάνε extract το αρχείο rar 3) Πήγαινε στον φάκελο "New inst. win 7&8x64" και τρέξε το "DPInst64.exe" ως διαχειριστής (δεξί κλικ run as administrator) 4) Λογικά μετά από αυτά τα βήματα είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα. Δυστυχώς …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@Marakirakleio που έχεις μείνει ?” Έχω κάνει λήψη της ρομ του φλας και των drivers... Μετά τις εννιά το βράδυ η συνέχεια... Όπου σκαλωσω στέλνω!! Xiaomi redmi note 3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αυτόν εδώ: Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) Αν κολλήσεις κάπου πες μας να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε! :)” Έχω τα 8 στο pc.. Και δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να εγκαταστήσω σωστά τους drivers Xiaomi redmi note 3
-
Συγχωρέστε δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά... Βοήθεια ψάχνω... Με είχαν παραπεμψει σε έναν οδηγό από εδώ που χρησιμοποιεί το adb και πρέπει να έχω βάλει developer rom για να δουλέψει αλλά δεν δουλεύει..ακολουθησα πιστά τα βήματα αλλα δεν δούλεψε... Και έτσι προσπάθησα να βρω άλλη λύση... Xiaomi redmi note 3