Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• RE:

Marakirakleio - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@Jimkog και @Xozeva Kafe Meze είναι κλειδωμένο το boot από το Bios του υπολογιστή σας ή του λάπτοπ. Οπότε πρέπει να μπείτε στο Bios κατά τη διάρκεια που bootάρει το μηχάνημα (συνήθως με F2 ή με DEL μπαίνει στο BIOS) και να βρείτε την ρύθμιση για Secure Boot και να την κάνετε Disable. Σας παραθέτω παραδείγματα από δύο bios για το πως απενεργοποιείτε αυτή τη ρύθμιση. How To Disable UEFI Secure Boot In Windows 8 & 8.1 How to Disable Secure Boot in Windows 8 Σε γενικές γραμμέ…

• RE: RE:

Marakirakleio - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Marakirakleio: “Παράθεση από lallasgr: “@Marakirakleio ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και πιστεύω ότι θα μπουν μια χαρά οι Drivers: 1) Πρώτα από όλα απενεργοποίησε τον έλεγχο ψηφιακών υπογραφών από αυτόν εδώ τον οδηγό 2) Κατέβασε τους Drivers από αυτό εδώ το λινκ και κάνε extract το αρχείο rar 3) Πήγαινε στον φάκελο "New inst. win 7&8x64" και τρέξε το "DPInst64.exe" ως διαχειριστής (δεξί κλικ run as administrator) 4) Λογικά μετά από αυτά τα βήματα είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσεις …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@Marakirakleio ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και πιστεύω ότι θα μπουν μια χαρά οι Drivers: 1) Πρώτα από όλα απενεργοποίησε τον έλεγχο ψηφιακών υπογραφών από αυτόν εδώ τον οδηγό 2) Κατέβασε τους Drivers από αυτό εδώ το λινκ και κάνε extract το αρχείο rar 3) Πήγαινε στον φάκελο "New inst. win 7&8x64" και τρέξε το "DPInst64.exe" ως διαχειριστής (δεξί κλικ run as administrator) 4) Λογικά μετά από αυτά τα βήματα είναι όλα έτοιμα για να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα. Δυστυχώς …

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

Δες λίγο εδώ.. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 Στην εντολή α στα κόκκινα γράφει ddisable και στην εικόνα γράφει enable... Ποιο υσχιει;; Xiaomi redmi note 3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@Marakirakleio που έχεις μείνει ?” Έχω κάνει λήψη της ρομ του φλας και των drivers... Μετά τις εννιά το βράδυ η συνέχεια... Όπου σκαλωσω στέλνω!! Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει στα ελληνικά πως να εγκαταστήσω σωστά τους drivers? Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Εδώ βάζω το nickname και δεν προχωράει για να κατεβάσω τους drivers f714b0c46c31b54cb5c5a56125786d75.jpg Xiaomi redmi note 3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Αυτόν εδώ: Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) Αν κολλήσεις κάπου πες μας να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε! :)” Έχω τα 8 στο pc.. Και δεν καταλαβαίνω πως πρέπει να εγκαταστήσω σωστά τους drivers Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Έχω αυτή τη ρομ μέσα... Να την αλλάξω σε ντεβ ή να το αφήσω όπως είναι;; cbf48db7bbd611db705b9242374596e6.jpg Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Λοιπόν... Έφτασα!! Τελικά ποιον οδηγό να πάρω; Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Με αυτή τη ρομ που έχω τώρα δεν γίνετε ε; πρέπει να βάλω πάλι τη developer.. Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Οκ! Ευχαριστώ! Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Οκ... Το βράδυ θα το προσπαθήσω πάλι... Ελπίζω να είστε εδώ.. Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Τους είχα περάσει στον υπολογιστή Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Πρέπει να τους περάσω και στο κινητό ή μόνο στον υπολογιστή;; Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Ναι Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Το προσπάθησα δύο φορές και και σκαλωνει στο σημείο που πληκτρολογω adb devices.. Δεν μου βρίσκει την συσκευή... Γράφει μόνο devices attached και δεν κάνει τίποτα μετά... Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Αυτόν τον οδηγό ακολούθησα την πρώτη φορά πριν ακολουθήσω το άλλο φόρουμ.. Αλλά δε δούλεψε... Αυτό σου λέω! Το φταίει και δεν δουλεύει;; Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Πρώτον στέλνω από άλλο τηλέφωνο και δεν μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή που μου λένε... Και δεύτερον θέλω να βάλω στο redmi note 3 ελληνική ρομ χωρίς κινεζιες... Τι πρέπει να κάνω... Xiaomi redmi note 3

Μήνυμα

Συγχωρέστε δεν είμαι και πολύ σχετική με αυτά... Βοήθεια ψάχνω... Με είχαν παραπεμψει σε έναν οδηγό από εδώ που χρησιμοποιεί το adb και πρέπει να έχω βάλει developer rom για να δουλέψει αλλά δεν δουλεύει..ακολουθησα πιστά τα βήματα αλλα δεν δούλεψε... Και έτσι προσπάθησα να βρω άλλη λύση... Xiaomi redmi note 3