Ηχείο ελάχιστη χρήση και πιο χαμηλά στη δουλειά.. τι να ακούσεις από εκεί.. δοκίμασε όμως με head phones σε ip8 plus να καταλάβεις έχει κανένας pixel 2, 3 μας μας πει;;.. Mi youth in ear mi comfort , senheisser , jbl στο τέρμα για να κοιμηθώ μια ωρίτσα.. και στο καράβι.. έβαλα την 7.3.020 με Gcamator και δεν κιτρινίζει τόσο με λιγότερο iso ως 5000 ενώ η miui φτάνει 20.000. Σε Μι8 επαναλαμβάνω..
Παράθεση από amavroudis: “Στη μπροστινή κάμερα θα συμφωνήσω... Αλλά πραγματικά εσύ τη χρειάζεσαι;;; Εγώ όχι... Στον ήχο θα διαφωνήσω. Ίσως να είναι το τηλέφωνο μ ” Έλεγα για 2ς λόγω lcd και μεγέθους και είμαι τόσο άσχημος που δεν βγάζω σέλφι .... το mi5 και 8 νόμιζα ότι είχε δυνατό ήχο στα ακουστικά μέχρι που άκουσα iphone 8 plus και την άκουσα... δυστυχώς δεν με κόβει με το μενού του και το ενα πλήκτρο ... Λοιπόν βρήκα μια astro cam beta τώρα και δουλεύει καλά.. ευχαριστώ..
Παράθεση από amavroudis: “Δεν νομίζω να υστερεί σε σχέση με άλλο κινητό το polaris... Ειδικά αν βάλεις gcam... ” υποτίθεται η σελφι και ο ήχος γενικά.. δεν πιστεύω να έβαλαν την πιο φθηνή κινεζική κάμερα μπροστά..
είδα το wipe απλά έλεγα με twrp μπας και σώσω φώτο του ιδιοκτήτη.. οπότε έπεσε διαγραφή και ευτυχώς επανήρθαν επαφές ... τον ειπα να κάνει αναβάθμιση μετά από ένα μήνα πλέον .. ευχαριστούμε
χθες έκανε αναβάθμιση σε 12,0,3 και δεν ανοίγει τίποτα ούτε κλήσεις ούτε κάμερα ούτε reset τίποτα όπως ήταν κλειδωμένο κανονικά... να αρχίσω να κατεβάζω global ή ευρωπαϊκή rom και miflash?
από το δικό μας μαγαζί θα ψωνίσω αν και έλεγα και καμιά pixel .. έχω global και ξεκλειδωμένο bl οπότε fastboot twrp και μετά xrtv με mi miflash γιατρέ μου?
Τυχαία ή και επαναλαμβανόμενη επανεκκίνηση και τερματισμός κατά τη χρήση ή και στην αναμονή και κατά τη φόρτιση και όχι ενώ η μπαταρία δεν εξαντλείται δραματικά σε 11 και μετά την αναβάθμιση και 12 global σταθερή
με vol up down δε βγαζει ουτε mi logo ... 7aa3c10fd32 cannot load twrp 7.2.2 china weekly fastboot failed to write partition με miflash 2019 και 2016can not found flash.all