Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 202.
-
Κλειδωμένο redmi 6
Μήνυμαωχ.. τώρα θυμήθηκα .. δεν το πείραξα καθόλου αυτό.. .. ''''ξεχάσατε τον κωδικό σας ? πρέπει να διαγράψετε όλα τα δεδομένα ''' κλπ.. πίσω / επόμενο. ..
-
Κλειδωμένο redmi 6
Μήνυμακι εμένα κλείδωσε το redmi 6 στο μοτίβο του παιδιού , μόνο twrp μένει ε? δεν πάει fastboot και λέει να κάνω επαναφορά..
-
ROM μετάβασης των Redmi 2 (FDD/TD), από HM2014811 & HM2014813 στις νέες wt88047 & wt86047 αντίστοιχα.
tsikos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαστο 2014811 1ram /8 rom μετά την ελληνική dev 6,6,30 βάζω από recovery τη σταθερή 9,2,5 και χάνω το play store αλλά δε γίνεται 88047 .. βάζω gapps και μετά από reset πάλι εξαφανίζονται.. στο miflash pro το βλέπει σαν HM 2LTE CU.. στη dev όλα καλά.. η 7,10,12 είναι η τελευταία ??? με προέτρεψε μόνο του να περάσει stable 9.2.5...
-
Παράθεση από makis1024: “ Παράθεση από geoanto555: “Για μενα το βασικο μειονέκτημα του jason ειναι η οθόνη. ΠΟλύ μέτρια προς κακή για τα σημερινά δεδομένα. Κατα τ αλλα μια χαρά τηλέφωνο είναι , με πολύ καλή μπαταρία και αρκετά καλή κάμερα. ” Ναι, αλλά οφείλεις να ομολογήσεις όμως Γιώργο , ότι ένα κελάηδισμα το ακούς και εσύ στα αυτιά, στο άκουσμα της τιμής καινούργιου Ιάσονα 115€. ” -
-
Παράθεση από kwstpap: “Παράθεση από LocoDiceGR: “Το εχει αγορασει κανεις το Μi9 Lite απο δω να μας πει εντυπωσεις? ” Εγώ. .το έχω στα χέρια μου μια εβδομάδα περίπου. - τρομερη η οθόνη μιας κ έρχομαι από ips. - δεν κολαει πουθενά ο 710 για την χρήση που του κανω. - Ήχος αξιοπρεπεστατος.δεν είναι στερεό αλλά ακούγεται καλά. - Δυνατό κ καθαρό ηχείο κλήσεων (earpiece). - Κάμερες αξιοπρεπεστατες.η στοκ τραβάει πολύ καλά μέρα κ με καλό φωτισμό. - Η gcam το βελτιώνει σε σκοτεινές συνθήκες.ακομα παίζει …
-
Miui για Asus zoom 3 553KL
ΜήνυμαΕυχαριστώ.. έψαξα αλλά δεν.. έχω το 553KL 4/64 όχι το 3.. ανέβασα ερώτημα εκεί .. θα δούμε.. δεν πέρασε κανείς λένε..
-
Miui για Asus zoom 3 553KL
ΜήνυμαΓεια σας .. μήπως υπάρχει miui για το zoom 3?? Φοράει τον 625 snapdragon Ευχαριστώ
-
προβλημα Μι5
tsikos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαάλλαξα usb.. δεν.. πάει για μητρική..
-
προβλημα Μι5
tsikos - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαδε φορτίζει... μένει με λαμπάκι να αναβοσβύνει.. θα πάει στο "παζάρι'"..
-
Παράθεση από makis1024: “Πέρασέ του το τα gapps χειροκίνητα Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] ” σε ευχαριστώ πάντως... δεν μπόρεσα από τον οδηγό mi store δε βρήκα αλλά φλάσαρα άλλες 5 φορές έστειλα κι από το άλλο redmi 2 την εφαρμογή με mi drop και τσουπ... βγήκε.. συμπέρασμα ;;;; επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως..
-
στο redmi 2 2gb δεν βρίσκω το playstore.. ξαναπέρασα την 9,5,2 και aroma αλλά δεν... τι κάνουμε: