Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Εισαι λεβεντης! Σ'ευχαριστω πολυ! =============== Ιαν 14th 2017, 5:51pm =============== Προβλημα...προσπαθω να τοποθετησω την Ελληνική ROM που καταβάσα μέσα στην συσκευή αλλα η Mi pc suite μου λεει you need to update your device to use mi pc suite mi5 αρα δε μου βλεπει την συσκευη ωστε να περασω μεσα στο κινητο την ελληνικη rom... Παω device manager στον υπολογιστη και βλεπει TP-LINK Android phone Τι γινεται??
-
παιδια καλησπερα! Μου ειχε ερθει το κινητο με unofficial China rom οποτε εβαλα την global official, πηρα αδεια απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader και τελικα τον ξεκλειδωσα. Οποτε το τελευταιο μου βημα ειναι να βαλω την ελληνικη ρομ? κι αν ναι τοτε ποια βαζω? Σορρυ που ρωτω αλλα επειδη μεχρι στιγμης ολα πηγαν κατ'ευχην...μην κανω καμια μπουρδα τωρα...ευχαριστω πολυ
-
Παιδια καλημέρα! Μόλις παρέλαβα το δικό μου κινητό. Έχω δυο ερωτήματα... Εγώ παραγγειλα το redmi note 3 pro , ωστόσο στη συσκευασία αλλά και στο κινητό δε βλέπω πουθενά το pro... Ή αγορά έγινε από geekbuying και ήρθε σε 15 μερες περίπου. Επίσης σας παραθέτω σε φωτό τα στοιχεία του κινητού ώστε αν είναι εύκολο να με καθοδηγησετε ώστε να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις - αλλαγές ώστε το κινητό να είναι απόλυτα λειτουργικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλημέρα σε ολους! forums.xiaomi-miui.gr/index…
-
Παιδια καλησπερα! Νεος στο φορουμ, χωρις κινητο xiaomi... Εχω ψαχτει λιγο και εχω καταληξει στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB απο το geekbuying. Ωστοσο επειδη θελω να αποφυγω λαθη, θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει οτι το προτιμοτερο ειναι να παρω την επιλογη που ειναι τσεκαρισμενη κι οχι την official international 3+32. Ευχαριστω εκ των προτερων