Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 110.

• Παράθεση από leas1968: “Πέρασα την τελευταία stable 8.0.9 και όλα οκ για την ώρα! ” Καλησπερα. Εχεις link για την stable δεν την βρισκω εδω μεσα. Μονο developer

• Redmi note 3 pro hard brick! help!

AbyssD - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Απο Dev Κινεζικη 6.0 πηγα σε Κινεζικη 5.1 και δεν ειχε WIFI κλπ δεν μπορουσα να προχωρησω τις ρυθμισεις για να το ξεκλειδωσω οποτε ξανα εκανα Flash την 6.0 εκανα Unlock τον Bootloader περασα Custom Recovery πηγα και εκανα Format Data αντι για Wipes οπως μου ειπατε και εκανα Install την Ελληνικη 5.1 με ADB Sideload το κινητο ξανα κατεληξε σε Hardbrick! 3 Redmi note 3 pro εχω δουλεψει μαζι και το Kate που ειναι δυσκολο κινητο και αυτα δεν τα εχω ξανα συναντησει! Τι μπορω να κανω τωρα για να γυρισω…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AbyssD: “Τι ειναι αυτα τα κουλα που μου κανει?? ” Μάλλον γύρισες από android 6 γι αυτό...Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? ” Ναι ετσι εγινε αλλα ουσιαστικα εφοσον Flashara με Mi Flash δεν τα διαγραφει ολα? Clean Install που λεμε?? Τι μπορω να κανω τωρα για να γυρισω σε 5.1 χωρις να χασει IMEI Wifi κλπ? Ειμαι σε Dev Global τωρα για να εχει Ελληνικα τουλαχιστον.. Ο Bootloader ηταν ξεκλειδωτος αλλα καθε φορα που Flasharw με Mi Flash ξανα κλειδωνει οποτε οταν πηγα …

• Κατεβασα την developer 5.1 κινεζικη fastboot rom που εχει ο οδηγος και την εκανα Flash με Mi flash και την επιλογη Clean All ανοιγω την συσκευη και ειχε χαθει το IMEI κλπ δεν επιανε WIFI τιποτα.. Πως στον ανεμο θα παω να βαλω εγω μετα το Mi Account για να μπορεσω να το ξεκλειδωσω η να ανοιξω το Developer Options.. Τι ειναι αυτα τα κουλα που μου κανει??

Μήνυμα

Ελπιζω να το δειτε.. Αυτο που συναντησα δεν το εχω ξανα δει σε Xiaomi συσκευες και εχω δουλεψει αρκετες.. Εχω κανει το unbrick εχω περασει Κινεζικη Dev και εχω ξεκλειδωσει την συσκευη με το tool, κατεβαζω λοιπον το Custom Recovery αυτου του οδηγου --------Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)-------- το κανω Flash και παω να μπω Recovery και με βγαζει σε ενα Menu που ζηταει Password δεν εχω Screenshot γιατι το κανω απο αποσταση για εναν φιλο για την ακριβεια.. Λεω μαλλον θ…

• About Mi Note Pro...

AbyssD - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Ζητω συγγνωμη αν ενιωσες επιθετικοτητα το ιδιο νομιζα και εγω απο πλευρας σου.. Αυτα τα νουμερα δεν ξερω αν μπορουμε να τα λαβουμε σοβαρα υποψιν μιας και ειναι Custom Roms δεν γνωριζει ολος ο κοσμος γι αυτες οπως επισης υπαρχουν επισημες Rom η οποιες υποστηριζουν την γλωσσα του καταναλωτη. Ειναι λιγες οι γλωσσες πλεον που δεν υποστηριζονται ακομη, μια απο αυτες ειναι η Ελληνικη γλωσσα που και αυτη σε Global Developer τουλαχιστον στο Kate την εχουν προσθεσει.

• Κανα νεο για το ξεκλειδωμα του Bootloader επισημα?? Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται καποιοι μπορουν και κανουν unlock και αλλοι δεν μπορουν.

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “όπως είσαι στο 900Ε και έχεις τρέξει το edl.cmd, πάτα και κράτα πατημένα τα volume down & power για να μπεις σε fastboot mode ” Αυτο αραγε λες να δουλευε? Τσαμπα πεδευτηκαμε??? Παράθεση από nflo: “αφού δεν τα κατάφερες με το edl.cmd , θα σου πρότεινα να φτίαξεις (είναι αρκετά απλό) το deep flash cable και να μπορέσεις να βάλεις το κινητό σε edl mode και να το φλασάρεις ” Δουλεψε σε ευχαριστω παρα πολυ! Βοηθαει πολυ αυτο το καλωδιο!

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “σίγουρα πιο εύκολο 155458xxjcx4qjxmybh6lx.jpg.thumb.jpg Δες το από επάνω σχέδιο, άνοιξε με ένα ξυραφάκι/κοπίδι προσεκτικά το περίβλημα ενός usb καλωδίου χωρίς να πληγώσεις/κόψεις τα 4 εσωτερικά καλώδια. Μετά απογύμνωσε ένα μικρό μέρος (λιγότερο από εκατοστό) από το μαύρο (ground) καλώδιο και αντίστοιχα και από το πράσινο (data+) καλώδιο και είσαι έτοιμος με μια πρωτόγονη αλλά λειτουργική μορφή του deep flash καλωδίου. Συνδέεις το κινητό στο pc με το καλώδιο και κρατάς (βραχυκ…

Μήνυμα

Σε εναν οδηγο λεει τα παρακατω. Εννοει αυτα τα 2 καλωδια πισω να βγαλεις και να βαλεις. Η ερωτηση μου ειναι η εξης αφου το κινητο δεν φορτιζει δεν ανοιγει κλπ κλπ θα παρει ADB Commands ?? Disconnect it and leave it unconnected while you take some fresh air and come back to work on it again later. Below is how the battery looks like after being dismantled from the phone and the tools required to do so, which in this case we are not going this far, for Situation One. Thereafter we are going the re…

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “αφού δεν τα κατάφερες με το edl.cmd , θα σου πρότεινα να φτίαξεις (είναι αρκετά απλό) το deep flash cable και να μπορέσεις να βάλεις το κινητό σε edl mode και να το φλασάρεις ” Λες να ειναι πιο απλο το καλωδιο απο το ξεβιδωμα κλπ?

Μήνυμα

Παράθεση από nflo: “αν δοκίμασες να το βάλεις σε edl mode με το αρχείο edl.cmd (δες αυτό τον οδηγό: Brick / Unbrick - Redmi Note 3 Pro (Snapdragon)) και δεν τα κατάφερες και δεν θέλεις να ανοίξεις το κινητό για να κάνεις το test point, τότε η άλλη λύση είναι να φτιάξεις με ενα απλό καλώδιο usb ένα deep flash cable (δες εδώ το πόστ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) του @GR_Macedon) και να ξεμπρικάρεις το κινητό. ” Σε ευχαριστω για τον χρονο σου. Οταν βγαζ…

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια. Εχω ενα Redmi note 3 pro ενως φιλου που εγινε Hardbrick μετα απο αποτυχημενη προσπαθεια flash china dev rom το κινητο ειχε μπει απροβλιματηστα EDL Mode και ειχε αναγνωριστει ως 9008 Port παρολα αυτα ειχα 2 errors στο Mi Flash και τοτε ηταν που Brickare. Υπαρχει το κοκκινο Led που αναβοσβηνει, δεν φορτιζει, δεν κλεινει, δεν μπαινει σε Fastboot, δοκιμασα αυτον τον οδηγο [MIUI DEVICE TEAM] Ultimate Guide - Unbrick Redmi Note 3 SD (No EDL/ Bootloop) - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Off…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από AbyssD: “Ναι υποθεση ειναι δεν ξερω ποιο εχει πουλησει περισσοτερο.. Αλλα φανταζομαι το Mi Note μιας και ειναι και Global.. Οσο για τον Bootloader μιλαω για αλλη συσκευη το Redmi Note 3 Pro (Kate) την εχει και ενας Moderator απ οτι βλεπω στο επισημο Forum και παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. GR_Macedon Μιας και βγηκα εκτος θεματος με αλλη συσκευη μπορει καποιος να μου πει πως βλεπει ο χρηστης αν εχει το Kenzo η το Kate? ” Για να ξέρεις λοιπόν, (ΕΠΙΣΗΜΑ,όχι "radio …

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από AbyssD: “Αλλα εγω μιλαω για μια συσκευη που δεν μπορει να κανει Unlock Bootloader επισημα σε πολλες περιπτωσεις, και δεν ειναι λογο προστασιας κλπ ειναι σφλαμα της Xiaomi το οποιο αν δεν το εχουν αναγνωρισει ακομα τοτε απλα αδιαφορουν.. ” Αν μιλάς για το Mi Note Pro, δεν γνωρίζω γιατί το λες, αλλά ο bootloader, ξεκλειδώνει στο ΦΤΕΡΟ με επίσημο τρόπο! Είχες εσύ πρόβλημα να τον ξεκλειδώσεις? Άσε που μερικές φορές και αυτά το "κόλπα" και τις δυσκολίες φαίνεται ότι…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παιδια συμφωνω μαζι σας για ολα αυτα που ειπωθηκαν. Αλλα εγω μιλαω για μια συσκευη που δεν μπορει να κανει Unlock Bootloader επισημα σε πολλες περιπτωσεις, και δεν ειναι λογο προστασιας κλπ ειναι σφλαμα της Xiaomi το οποιο αν δεν το εχουν αναγνωρισει ακομα τοτε απλα αδιαφορουν.. Γι αυτη την "υποστηριξη" μιλαω. Οπως και για τα Updates στο Android οχι στο MIUI που γι αυτα κανεις δεν εχει παραπονο. Δεν γινεται το Mi Note να παιρνει Android 6.0 και η Pro εκδοση να μην παιρνει.. Υπαρχει λογος πισω απ…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Αφου δεν θες να συζητησεις δεν χρειαζεται να γινεσαι και αγενης Caeser. Οσο για τον Bootloader ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ξερετε πως δεν προοριζετε μονο για Ελληνικη Rom... Οποτε ναι και οι Κινεζοι το εχουν αναγκη οσο το εχουμε και εμεις.. Και να μην παρεξηγουμαστε δεν θελουμε Ελληνικη υποστηριξη δεν ζηταω κατι τετοιο. Την Κινεζικη υποστηριξη ζηταω που μεσω αυτης υπαρχουν πολλοι τροποι να ενημερωθεις και εσυ σαν χρηστης του smartphone.

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Μιλαω καθαρα για το θεμα Software. Και ο Κινεζος και ο Taiwanezos και "εγω" δεν μπορουμε να κανουμε Unlock τον Bootloader επισημα σε μια συσκευη που δηθεν εχει αυτη την δυνατοτητα.. Η Xiaomi δεν ξερω τι κανει πανω σε αυτο δεν ξερω καν αν το εχει αναγνωρισει. Οπως και να εχει φαινεται πλεον ξεκαθαρα η πολιτικη της στα προιοντα που παραγει. Δεν εχω την απαιτηση να με καλυψει σε ολους τους τομεις η Xiaomi αλλα στα βασικα την εχω αυτη την απαιτηση κι ας μην ειμαι Κινεζος καταναλωτης..

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Δεν ακουγόσταστε και πολύ ευχαριστημένοι κι' αναρωτιέμαι γιατί @sakis0547 ... Σου έστειλα ένα pm στο άλλο ....... εκτός αν κάποιος εκεί έχει το ίδιο username ...... ” Με την συσκευη μας ειμαστε ευχαριστημενοι! Με την Xiaomi καποιο απο εμας δεν ειναι.. Η πολιτικη της ειναι περιεργη και συνηθιζει πλεον να υποστηριζει μονο τις συσκευς που εχουν πωλησεις! Για παραδειγμα το Redmi Note 3 Pro International Edition (Kate) εχει απειροελαχιστη υποστηριξη ακομα κι αν ειναι πανω κατω ι…

• About Mi Note Pro...

Μήνυμα

Ουτε και εγω εχω προβλημα μια χαρα ειναι το λογισμικο. Αλλα το Android βελτιωνετε με τον καιρο απο θεμα ασφαλειας μεχρι και λειτουργιας αρα ειναι απολυτος λογικο να το ζηταμε.