Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 110.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis0547: “Αποτυχία.. για αυτό βγήκε ο 820 κακήν κακώς.. xiaomiadvices.com/xiaomi-phones-android-70-nougat-update/Εδώ παντως(δεν ξέρω κατά πόσο είναι επίσημο) λέει ποιες συσκευές θα πάρουν nougat, και το δικό μας είναι μέσα, αρα μπορούμε να ηρεμησουμε λίγο και να κάνουμε υπομονή. Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μακαρι να ειναι ετσι Σακη γιατι πριν παρω Xiaomi ενα απο τα καλα που ακουσα και υπολογισα στην αγορα μου ειναι η υποστηριξη λογισμικου.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΟ Snapdragon 810 κατα την γνωμη πολλων βγηκε αποτυχια.. Γενικα δεν εχει κανει πολλες πωλησεις το Mi Note Pro απ οτι ξερω.. Φαινεται και απο την υποστηριξη που μας δινει η Xiaomi αλλωστε.. Εχει βγει Nugat 7.0 και εμεις ακομα με 5.1
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑφού πρόκειται να πάρεις ένα ακριβό κινητό σαν το Mi Note Pro και από ευρωπαϊκή αποθήκη μάλιστα γύρω στα 400€ τότε σου προτείνω να το ξανά σκεφτείς και να μην κανεις τέτοιο λάθος.. Υπάρχει το Oneplus 3 που είναι κινηταρα από όλες τις απόψεις. Επίσης θα κυκλοφορήσει το Mi Note 2 τώρα και ίσως να δούμε και Mi5S
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από karasarinis: “ Εμένα πάντως δουλευει μία χαρά...Από το σύνδεσμο που παρέθεσε ο φίλος το εγκατέστησα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα το ξανα δοκιμασω ευχαριστω! Παντως εβαλα ενα παγωμενο μπουκαλι με νερο καθως ετρεχα το Benchmark και μου εβγαλε 88Κ οποτε ειναι ακριβως ετσι οπως μου τα ειπε ενα παιδι στο Xiaomi.eu φταινε οι θερμοκρασιες..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “AnTuTu Benchmark 6.1.4 APK Download by AnTuTu - APKMirror Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Το εχω δοκιμασει το κανει install αλλα δεν βγαζει Open και δεν υπαρχει στις εγκατεστημενες εφαρμογες..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαιδια υπαρχει περιπτωση καποιος να μου στειλει απο το κινητο του το Antutu version 6.1.4? Εχω ρωτησει και στο θεμα Antutu Score αλλα δεν πηρα απαντηση.. Ο λογος που το ζηταω ειναι επειδη βλεπω πολλους χρηστες Mi Note Pro να βγαζουν παραπανω Score με αυτη την εκδοση και θελω να μου λυθει η περιεργεια.. Εγω βγαζω 55-60Κ λες και εχω κανενα redmi note 3..
-
Antutu score από τα xiaomi
AbyssD - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜαγκες ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το APK του Antutu Version 6.1.4 ?? Βαζω απο το Google που βρηκα αλλα δεν ανοιγουν και θελω την συγκεκριμενη εκδοση γιατι εχω την εντυπωση οτι βγαζει παραπανω Score
-
AbyssD - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@AbyssD εδώ απλά σπαμάρεις το forum και δεν παίρνεις και το μεταλλειο. Κανε αναζητηση με την λέξη Antutu ” Το εψαξα αλλα βρηκα μονο αυτο το Thread αλλα ενταξει δεν πειραζει ενα εικονικο μεταλλειο ειναι δεν κερδιζεις κατι απο αυτο..
-
AbyssD - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από AbyssD: “Το μεταλλιο πως το κερδιζουμε ” με την ανάρτηση screenshot του antutu score !!!!!!!!!!!!!!!!!! ” Ευχαριστω! Ελπιζω εδω να θελει το upload για να μην κανω τσαμπα Spam
-
AbyssD - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “ Οπα , ξέχασα, κέρδισα κι ένα μετάλλιο ” Το μεταλλιο πως το κερδιζουμε??
-
AbyssD - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από s@kis: “Με την 6.6.30 ” Εμενα γιατι μου βγαζει 57-60Κ Antutu Score καμια ιδεα?? Εχω δοκιμασει πολλες Rom απο Ελληνικες μεχρι και ξενες μια φορα εβγαλα 80793 και δεν ξερω με ποια Rom ημουν..
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από galeanatur: “Έβαλε κάνεις την 6.0.1 του Ivan με το τελευταίο update 6.6.30? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω αύριο Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk ” Έχει βγάλει 6.0 ο Ivan για το pro!? Για δώσε link!?PS. Το βρήκα -> [Mi Note PRO ONLY!!!] Android 6.0.1 For Xiaomi Note Pro (leo) by IVAN® - Mi Note/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Για πρώτη προσπάθεια έχει ψιλοθέματα, αλλά φαίνεται καλή. ” Η 15.6.6 Ναι, στην 30.6.6 λένε στις …
-
Welcome to the best and most reliable e-shop for Chinese phones and products im really happy that we have you here! I hope you will provide us with good prices and support
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@AbyssD Να φλασαρεις και το Clean Leo zip μετά από κάθε φλασαρισμα της εβδομαδιαίας ρομ. Ελπίζω ότι αύριο θα έχουμε update σε 6.5.26 και για το MiNotePro ... ” Σωστα flashara την Rom αλλα ειχα ξεχασει να περασω το Clean Zip στην μνημη και τελικα ξεχαστηκα! Καλα που μου το θυμησες Παιρνω ειδοποιηση αν υπαρξει Update?
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΑπλα για να ξερουν οσοι αγορασουν απο το Vickmall και γραφει στο κουτι απεξω 2015501 και εχουν Official Κινεζικη να βαλουν μεσω του PC το HWBot Prime CPU Benchmark και να ελεγξουν την εκδοση. Εμενα παροτι ελεγε 2015501 μεσω της εφαρμογης ειδα οτι ειναι η 2015022 και εβαλα και Sim Card για να δω αν πιανει 3G-4G και επιανε ισα ισα 3G αλλα στο σπιτι μου εχω πολυ αδυναμο σημα γενικα.. Παντως επιασε ενω δεν θα επρεπε να πιανει καθολου εφοσον ειναι η "501" Εγω ζητησα σφραγισμενο κουτι και ετσι ηρθε ολ…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Μια βοήθεια παιδιά στο test drive... Αυτό : dl.dropboxusercontent.com/u/17…/2016/Mi%20Note%20pro.png φαίνεται να είναι οκ;;;; Καταρχήν βλέπω οτι είναι η 2015022 (και όχι η "ύποπτη" 2015501). Σωστά; Με τα άλλα είμαστε οκ; Είναι μεταχειρισμένο και σκέφτομαι να το πάρω αλλά να το τσεκάρω από μακριά όσο μπορώ πρίν την συναλλαγή...:-) ” Πρεπει να δουμε ποια Rom εχει περασει. Αν δεν ειναι σε Official δεν θα ξερουμε ποιο μοντελο εχει μιας και με custom rom αλλαζει ο αριθμος μον…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από pilot: “το δικο μου νομιζω τελειωσε ....τη τυχη μου .... ”
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από AbyssD: “Παράθεση από Tasos12koufales: “παιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινε…
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από pilot: “παιδια επεσε σε νερο το mi note pro μου...με την κατω μερια μεσα σε νερο..θυρα usb και ηχειο ....η οθονη εχει τρελαθει αν και οταν καλεις χτυπαει...υπαρχουν ελπιδες???????????????? ” Μπορεις να δοκιμασεις και να το ανοιξεις και να το στεγνωσεις με πιστολακι για τα μαλλια.. Εχω δει να σωζεται Mi5 με αυτο τον τροπο και ηταν ολο βουτηγμενο σε νερο.
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “παιδια μια βοηθεια παρελαβα το mi note pro χθες και δεν μπορω να περασω την ελληνικη ρομ Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro περναω σιγα σιγα τα βηματα ανοιγω το cmd βρισκω το adb παταω enter μετα adb devices προχωραει μου γραφει εναν κωδικο και κατι αλλα λεει succefully μου αλλα μολις παταω adb reboot bootloader μου λεει no devices found καμια βοηθεια? υπαρχει αλλος τροπος να περασω την ελληνικη? εχω την κινεζικη 6.5.12 ” Δεν θελει να ξεκλειδωσεις bootloader πρ…