Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-110 από 110.

• Με 250€ θα το παρω απο Aliexpress αν θα το παρω.. Αλλα βλεπω να πηγαινω προς LeEco le max 2 αν εχει αποθεμα..

• Οχι δεν εχω αποφασισει με προβληματιζει ακομα η μπαταρια του και δεν εχω καταληξει αν θα περιμενω λιγο ακομα το Mi5 pro. Μαιο λενε οτι θα ειναι διαθεσιμο προς ολους.. Βλεπω και τα σχολια μισους ομως στην σελιδα της Xiaomi στο Facebook οπως και το Bend Test που απετυχε και προβληματιζομαι για το Mi5 pro δεν ειναι και λιγα τα 400+ που θα πρεπει να δωσω.

• Σεβαστη η γνωμη σου. Θα το επαιρνα απο Vickmall αλλα ειναι 50 ευρω διαφορα! Εχει πολυ καλες αξιολογησεις και θετικα σχολια παντως..

• Ωραια σε ευχαριστω για την βοηθεια σου! Τις εκδοσεις τις ειδα στο Aliexpress απο που θα επαιρνα και το κινητο. Εαν πας στην μεση περιπου λεει με πρασινα γραμματα οτι σου στελνουν 2015021 ασχετα αν στο κουτι λεει 2015501. Κατι το οποιο δεν πιστευω πως κανουν.. Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

• Βοηθεια για αγορα mi5

AbyssD - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από trifos: “καποιο νεότερο για το mi5 pro; Ούτε στην nasa τέτοια μυστικοπαθεια. Σήμερα βγήκε και το Leeco 2 pro, μέχρι να έρθει η disoriented θα έχουν βγει πολλά τουμπανα . ” Τέλη Απρίλη έχουν πει. Άρα μετά το Πάσχα... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπερα! Ποιοι το εχουν πει συγκεκριμενα τα Κινεζομαγαζα? Εγω προσωπικα ενδιαφερομαι να μαθω ποτε θα ειναι διαθεσιμο στην Κινα γιατι και εκει δεν υπαχει μονο Flash Sales κανουν.

• Καλησπερα παιδια χρειαζομαι την καθοδηγηση σας πριν παρω την συσκευη.. Αρχικα να πω οτι με ενδιαφερει και εχω σαν προτεραιοτητα το Mi5 Pro το οποιο θα περιμενω μεχρι και μεσα Μαιου και μετα τα παραταω αρκετο καιρο περιμενω και δεν μπορω αλλο με το Xperia Arc που εχω.. Η εναλλακτικες μου ειναι το Redmi note 3 pro η το Mi note pro. Στο Mi note pro με προβληματιζει η μπαταρια με αυτη την αναλυση οθονης και δεν μ αρεσει το χρωμα του και ισως και η ελειψη Micro SD αλλα ενταξει 64GB πιστευω παλευονται…

• Mi5 Original Tempered Glass

AbyssD - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Η ταινια στο βιντεο ειναι χαρτο ταινια? Μπορει να γινει με οποιαδηποτε ταινια?

• Καλησπερα παιδια. Ειμαι αναμεσα σε Redmi note 3 pro και Mi note pro. Ειναι ευκολο να μου πειτε την μεταπωλιτικη τους αξια? Θα μου ερθει μεσα στον μηνα αν το παραγγειλω και θα το πουλησω καλοκαιρι.

• Καλη τυχη παιδια! Ευχαριστουμε xiaomi-miui.gr και Coolicool XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Ευχαριστουμε πολυ! φανταστικο δωρο! καλη επιτυχια σε ολους!