Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Καλημέρα. Είχα γράψει το πρόβλημά μου και είχα σκοπό να ανοίξω άλλο thread, αλλά βλέπω εδώ πως υπάρχει πόνος! Ας βάλω λοιπόν το πρόβλημά μου και ας ελπίζω... Χαιρετώ την ομάδα. Από χτες αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Έχω το Redmi 3S και εδώ και έναν μήνα σχεδόν έχω περάσει την 9.2.2.0 MALMIEK. Εδώ να επισημάνω πως έχω παρατηρήσει εμφανείς καθυστερήσεις σε πολλές λειτουργίες του κινητού, αλλά τώρα το πρόβλημά μου είναι άλλο και δεν ξέρω αν φταίει η ROM. Το κινητό είναι δίκαρτο. Όταν επι…
-
Καλημερα σε όλους. Το κινητό είναι πλέον up and running. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ που έδειξαν τρομερή διάθεση για βοήθεια και που βοήθησαν όντως παρά πολύ. Για δε τους φίλους @derveni και @NasDriver δεν βρίσκω λόγια για τον ζήλο που έδειξαν. Μπορεί να πει κανείς ότι πιο πολύ έτρεξαν οι ίδιοι παρά εγώ που είχα το πρόβλημα. . Χαιρετώ. Καλή Ανάσταση σε όλους
-
Καλημερα. Έχω το Redmi 3s με developer rom. Χτες βράδυ το έβαλα να κάνει update, έδειξε πως έκανε download, decrypt και κάπου εκεί το άφησα να κανει reboot. άκουσα την δόνησή του και το άφησα και στη φόρτιση μάλιστα για να συνεχίσει το έργο του. Σήμερα πρωί η οθόνη δεν δείχνει τπτ ούτε αντιδρά στην αφή. Τα πλαϊνά κουμπιά και ο αισθητήρας από πίσω παίζουν. Κλήσεις δέχομαι αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Η οθόνη ολοκλειστη αλλά χτυπά το κινητό. Το notifications light λειτουργεί κανονικά. Ξέρω δλδ ότι …
-
καλησπέρα. ψήφισα σήμερα. Το Mi account μου είναι koufonissiwtis
-
εκ των υστέρων που έβαλα το χέρι μου (αφού κατάλαβα ότι τελικά αχρηστεύτηκε) είδα ότι μόνο μία κολλάει. Οκ το πιασα. Ευχαριστώ (για τα ευχάριστα ). Άντε άλλες 20 μέρες αναμονή τώρα
-
ναι ε; δηλαδή άμα γίνει η στραβή πάμε για άλλο; δεν μου πες αλήθεια, υπάρχει καλή πλευρά; Είναι αυτή που έχει ένα προστατευτικό λεπτό διάφανο στρώμα όταν το ξεπακετάρουμε;
-
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι... Παρέλαβα το Nillkin screen protector για το 3S pro και όπως έκατσε το γυαλάκι εντόπισα ένα σημαδάκι και είχα την ιδέα να το ξαναβάλω. Κάπου εκεί στράβωσε η δουλειά γιατί έγινε χειρότερο. Το τζαμάκι πήγα να το καθαρίσω με τα πανάκια που είχα ήδη χρησιμοποιήσει πριν και μπήκαν και άλλα σημάδια. Φαντάζομαι επίσης ότι το τζαμάκι έχει καλή και ανάποδη πλευρά έτσι δεν είναι. Τέλος πάντων, μπορεί κάποιος να προτείνει λύση; Πώς να καθαρίσω το τζαμάκι μου και να το ξαναβάλω; …
-
Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το Redmi 3s (το 3/32) και από ό,τι συμπεραίνω από την κουβέντα εδώ, έχουν λυθεί σημαντικά θέματα που θα μπορούσε να έχει, μπορείτε να επιβεβαιώσετε πώς θα ξεκινήσω με την αγορά του; - Όποιο 3s και να πάρω θα υποστηρίζει την μπάντα των 800MHz ή πρέπει κάτι να προσέξω; - Παραγγέλνω την international version; - Ποιό κατάστημα να επιλέξω, vickmall ή gearbest; Μάλιστα αυτή την στιγμή το vickmall έχει την international version του με μία ταμπελίτσα που λέει Band B2…
-
Γεια σας. Έχω το Mi4 και ήθελα να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Ακολούθησα τις οδηγίες, αλλά ή εντολή fastboot devices δεν επιστρέφει τίποτα. Εν τω μεταξύ το κινητό παραμένει λίγο χρόνο σε fastboot. είναι φυσιολογικό αυτό; Και για ποιό λόγο δεν βλέπω την συσκευή μου; Ευχαριστώ[quelle][/quelle]