Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 126.

• Καινούργιο mi4 απο banggood

k30taas - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Καλορίζικη η συσκευή σου! Κρατάς ένα "θρύλο" στα χέρια σου! (καμμιά σχέση με το "γαύρο!" ο "θρύλος" που λέω... μη μπερδεύεσαι!) Σου εύχομαι να την χαρείς! ” φιλε μου @caeser σε ευχαριστω πολυ για τον πραγματι πολυ αναλυτικο οδηγο... θα το προσπαθησω αν και ασχετος και ελπιζω να μην βγαλει κανενα σφαλμα στο Mi flash και δεν ξερω τι να κανω και μου κολλησει........ειδωμεν....

Μήνυμα

Παράθεση από charlie: “@k30taas τι εγινε? Λιποθύμησες όταν είδες τον οδηγό? ” που το καταλαβες? αμα το κολλησω σαν εφαγα......

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “unofficial είναι, επικίνδυνη....βρες οδηγό για αλλαγή της rom για τη συσκευή σου, ΑΜΕΣΑ!!! "Φώναξε" τον @caeser!! ” τι ακριβως εννοεις?

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά μολις παρελαβα ενα καινουργιο ιδιο mi4 απο banggood και ειναι το MI4LTE-CU εκδοση 4.4.4. KTU84P και εκδοση MIUI MIUI 7.0 I stable 7.00.55.00 (KXDMICI) να κανω αναβαθμιση απο μεσα οπως σε αυτο το βιντεο? youtube.com/watch?v=lCxmKBz54U0 η καπως αλλιως απο εδω μεσα? η θα εχω θεμα και να το αφήσω όπως είναι? Το λέω αυτο 1ον γιατι διαβάζω διάφορα εδω πως υπάρχουν διαφορές στις εκδόσεις ακομα και απο το ίδιο μαγαζί με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στις αναβαθμίσεις ειδικά για εναν οχι π…

• Εναλλακτική rom mi4

Μήνυμα

Παιδιά κάποιος έχει να μου προτείνει κάποια ρομ καλή και σταθερή cm η aosp για αυτό το κινητό;

• Βοηθεια κλειδωσε το τηλ

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@k30taas στην ρομ που έχεις ήξερα από την αρχή ότι είναι δύσκολο να πάρει google account.. Το έκανα καθαρά για να μπορούμε να έχουμε επιλογή για τα imei ... Στο τέλος θα καταλήξει το κινητό με άλλη ρομ... Απλά μην βιάζεσαι.. ” οκ σορρυ....... περιμενω!

Μήνυμα

Λοιπόν παιδιά αφού έσπασα λίγο τα νεύρα του Γιώργου καταφέραμε να βάλουμε μια ρομ η οποία δουλεύει μεν στο δίκτυο αλλά δεν παίρνει λογαριασμό Google και κατεπεκταση ούτε Google play. Ελπίζω να βρούμε κάποια λύση και για αυτό αλλιώς θα το πετάξω μα την Παναγία.... Μας έχει σπάσει τα νεύρα.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Λίγο υπομονή να δούμε μήπως βρούμε άκρη με τον κωδικό. ” Φιλε Γιωργο οτι και να πω ειναι λιγο...... χθες εβλεπα στο pc τι εκανες και κουραστηκα μονο που εβλεπα..δεν ξερω αν θα μπορουσα να τα κανω ολα αυτα ακομα και αν ηξερα. Χιλια ευχαριστω και ειναι λιγα..

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από k30taas: “και σε τι μπορει να βοηθησει αυτος Βαγγελη αφου μου ειχες πει πως εσυ πρωτοεβαλες mi accound στο κινητο , όταν το πηρες δεν ειχε. ” Μην το ψάχνετε άδικα τώρα, μόλις μπει η official θα δούμε ποιο ID δείχνει και θα το ψάξουμε τότε ” χθες το βραδυ με τον geoanto555 καταφεραμε και βαλαμε παλι την miui8 - 8.0.2.0, αυτη που εβαλα και εγω πριν και ζηταγε τον κωδικο. και τωρα τα ιδια κανει ζηταει κωδικο mi accound απλως μαλλον επανηρθε οπως πριν με imei κλ…

Μήνυμα

Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από k30taas: “Βαγγέλη πρώτον το κινητό το πήρα τέλος Ιουλίου και όχι το Μάιο και το άλλο με τα 3ram τον Αύγουστο, τον κωδικό μου τον έδωσες για το πρώτο ,το άλλο δεν το είχα πάρει ακόμα... Άλλωστε το άλλο μέχρι που το έδωσα δεν είχε ποτέ λογαριασμό ουτε προβλημα... Μην τα μπερδευουμε άλλο μπας και βγει καμία άκρη. ” Εισαι σηγουρος οτι ο κωδικος που σουδωσα ηταν για το πρωτο???θυμησου σηγουρα και πες…

Μήνυμα

παντως παιδια εάν θελετε τον λογαριασμο google που ειχα συνδεμενο στο τηλ η τον imail που πιθανον εκανα αλλαγη την προηγουμενη εβδομαδα στην xiaomi πειτε μου να σας τα δωσω μηπως βοηθησουν σε κατι...και Ευχαριστω ολους παρα πολύ για το ενδιαφερον και την προσπαθεια που κανετε ασχετα αν θα εχουμε αποτέλεσμα η όχι.

Μήνυμα

Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από k30taas: “Βαγγέλη πρώτον το κινητό το πήρα τέλος Ιουλίου και όχι το Μάιο και το άλλο με τα 3ram τον Αύγουστο, τον κωδικό μου τον έδωσες για το πρώτο ,το άλλο δεν το είχα πάρει ακόμα... Άλλωστε το άλλο μέχρι που το έδωσα δεν είχε ποτέ λογαριασμό ουτε προβλημα... Μην τα μπερδευουμε άλλο μπας και βγει καμία άκρη. ” Εισαι σηγουρος οτι ο κωδικος που σουδωσα ηταν για το πρωτο???θυμησου σηγουρα και πες γτ θα τ μπερδεψουμε περισσοτερο... ” Βαγγελη οσο γι αυτ…

Μήνυμα

Βαγγέλη πρώτον το κινητό το πήρα τέλος Ιουλίου και όχι το Μάιο και το άλλο με τα 3ram τον Αύγουστο, τον κωδικό μου τον έδωσες για το πρώτο ,το άλλο δεν το είχα πάρει ακόμα... Άλλωστε το άλλο μέχρι που το έδωσα δεν είχε ποτέ λογαριασμό ουτε προβλημα... Μην τα μπερδευουμε άλλο μπας και βγει καμία άκρη.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου teamviewer θα σου χρειαστεί... Αυτο το id που μου δωσες το έχεις δημιουργήσει εσύ ή όχι.. Ας ξεκαθαρίσουμε αυτό. ” το εχω στον υπολογιστη. αυτος ο αριθμος υπηρχε από την αρχη που πηρα το τηλ και μολις τον ειδα στις ρυθμισεις πηρα τηλ τον βαγγελη που το ειχα αγορασει και μου πως ηταν ο δικος του λογαριασμος και μου εδωσε τον κωδικο τον οποιο το περασα εκεινη την ωρα εφοσον μιλούσαμε από άλλο τηλ... δεν τον κρατησα ουτε ξαναασχοληθηκα με το…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το id αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να το δεις.... Στο βγαζε όσο είχες Miui όταν σου ζητούσε να κάνει login στο account.. Για το θέμα αλλαγής μην βιάζεσαι, να το μελετήσουμε λίγο πρώτα.. Έχεις ένα teamviewer να μπω λίγο; ” Παράθεση από kostasrose: “Παράθεση από k30taas: “Παράθεση από geoanto555: “Αρχικά θα βάλουμε μία official rom...Κανονικά πρέπει να τα επαναφέρει μόνο του,,, Αν όχι θα δούμε τι θα κάνουμε.. Ξεκαθάρισε μου λίγο κάτι... Το id που έχει το κινητό σου είναι δι…

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αρχικά θα βάλουμε μία official rom...Κανονικά πρέπει να τα επαναφέρει μόνο του,,, Αν όχι θα δούμε τι θα κάνουμε.. Ξεκαθάρισε μου λίγο κάτι... Το id που έχει το κινητό σου είναι δικό του έτσι; ” επειδή είμαι λιγο ασχετος που είναι το id να το δω? και αν θες βοηθησε με πως να περασω τωρα official rom

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@Vag Vag Excellent και @k30taas σε ποια πόλη βρίσκεσται? ” Παράθεση από geoanto555: “@k30taas αν μπορώ σε κάτι να σε βοηθήσω απλά πες το μου... ” εγω καρδιτσα και ο βαγγελης θεσσαλονικη δυστυχως.... Γιωργο τι μπορω να κανω καταρχήν για να επαναφερω το imei γινεται?

Μήνυμα

Βαγγελη πηγα σε αυτό το παιδι που σου ειπα πριν και δεν θελει να το αναλαβει γιατι λεει δεν ξερω τι ακριβως εκανε ο άλλος και εφόσον διαγραφτηκε το imei υπαρχει πρόβλημα, δεν μπορει να το επαναφερει εκτος και αν ηταν ο επεξεργαστης MTK. η καλυτερη λυση μου ειπε να το παω σε αντιπροσωπεια της xiaomi εδώ στην ελλαδα, μονο αυτοι τωρα θα μπορουν να το φτιαξουν όπως πρεπει..... υπαρχει τετοια περιπτωση? και υπαρχει αντιπροσωπεια εδώ ξερει κανεις? και αν ναι τι να τους πουμε....

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “το θέμα είναι να βρείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Mi account που έχει μπει στην συσκευή ” φιλε μου το παιδι μου ειπε πως αυτος πρωτοεβαλε το mi account στην συσκευή όταν την πηρε από αλλον δεν ειχε συνδεθει με λογαριασμοο mi, τι πρεπει να κανουμε τωρα? πριν τον βρω εκανα κατι με την xiaomi προσπαθοντας να αλλαξω κωδικο πιθανον να εχω καταργησει τον λογαριασμο.... δεν ξερω πειτε μας ρε παιδια τι μπορούμε να κανουμε μπας και το ξεκλειδώσουμε.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Μακάρι να βρεις άκρη .. ” η απαντηση σου φιλε Γιωργο δεν μου δινει πολλες ελπιδες...... ετσι είναι?