@NasDriver ΤΕ-ΛΕΙ-Α!!! Να περάσω λοιπόν πρώτα μια official πριν κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα; Που βρίσκω μια και πως την περνάω; Μέσω PC με το πρόγραμμα που έχει; @Nikos5150 HAKUNA MATATA! =============== Δεκ 3rd 2016, 11:54am =============== Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ τους @NasDriver και @Nikos5150 για την πολύτιμη βοήθεια που μου έδωσαν χθές. Κατάφερα πριν λίγο και με τις οδηγίες του @Nikos5150 (που τον ευχαριστώ πολύ γιατί τον έπρηξα με τις ερωτήσεις μου χθες βράδυ :P), να περάσω official dev…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Προτιμώ Ελληνική γιατί βλέπω ότι είναι καλύτερη. Αλλά κάθε φορά που περνάω την νέα αναβάθμιση, θα διαγράφονται τα πάντα μέσα από τη συσκευή και θα πρέπει να περαστούν όλα από την αρχή κάθε φορά ή περνάει πάνω από την προηγούμενη έκδοση και είναι ΟΚ;
Με ενδιαφέρει να εγκαταστήσω μια έκδοση την οποία μπορώ να κάνω root και επίσης να μπορεί να αναβαθμίζεται χωρίς να χρειάζεται να ξαναπερνάω ή να κατεβάζει τα πάντα από την αρχή. Με την Ελληνική γίνεται ή θα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα όλα τα Updates;
Το έκανα παραγγελία από Ελλάδα (Θεσ/νίκη) στα 330ευρώ. Λίγο τσιμπημένο μου φάνηκε αλλά ελπίζω να αξίζει Από το κατάστημα "Safe Sales" το πήρα. Screenshots από το about: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24850/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24851/
@NasDriver Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το έλεγξα μόλις! Ξεκλείδωτο! Παραπέμπω screenshot. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24847/ Τι γίνεται τώρα;
Παιδιά, έχω πάρει εδώ και 4-5 μέρες το Redmi Pro 64GB και ενώ διαβάζω τα άρθρα μέσα στο forum, έχω ψιλο-πελαγώσει με όλες αυτές τις πληροφορίες. Το πήρα από Ελληνικό κατάστημα στα 330ευρώ και μου ήρθε με Ελληνικό μενού το οποίο δεν βρίσκει αναβαθμίσεις. Θα μπορούσε κάποιος που έχει χρόνο, να με βοηθήσει μέσω chat ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τον βολεύει, σε όποιες απορίες έχω για να μπορέσω να το παραμετροποιήσω όπως θέλω και να περάσω ότι υλικό έχω από το Samsung S4 Mini που είχα μέχρι τώρα, στ…