Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
ναι τα δικαιώματα τα έχω δει απο τον SsU, αλλά με την προσβασιμότητα τι γίνεται ;;;;
-
Καλημέρα ! Στις Ρυθμίσεις-> Προσβασιμότητα επιλέγω να ειναι ενεργό το S360 αλλά όταν το ενεργοποιώ αυτό μετά απο λίγο απενεργοποιείται απο μόνο του. Ενημερώνω πως για τον καθαρισμό της Ραμ έχω επιλέξει τον βαθύ καθαρισμό (widget) αντί του απλού καθαρισμού. Εχει σχέση αυτό με το παραπάνω θεματάκι;;;; Επισης πάλι στον Root manager της συσκευής δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή με προνόμια root! Από την εγκατάσταση της Rom χρησιμοποιείτε ο SsU! Ευχαριστώ, P
-
@pechr Συνεχίζεται το ίδιο πρόβλημα (σταματά να λειτουργούν οι Ρυθμίσεις) μετά απο wipe και επανεγκατάσταση της Ρομ
-
Μετά την εγκατάσταση της νέας Rom, όταν ανοίγω Πρόσθετες Ρυθμίσεις, μου πετάει μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει σταματήσει". με γρήγορη ματιά όλα κυλούν ομαλά για την ώρα αλλά ειναι πολύ νωρίς ακόμα για να πω κατι με σιγουρια περαν του παραπάνω. Καμία ιδέα ? Ευχαριστούμε κ πάλι στην ομάδα !
-
@mixaliscy Καλημέρα ! Ευχαριστώ, προχωράμε στη νεα εκδοση και βλέπουμε σχετικά :)
-
Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά για την ημέρα! Μια ερώτηση σχετικά με την μνήμη. Και σε αυτή την έκδοση και στην προηγούμενη βλέπω ότι καταναλώνει πολύ Ράμ σε σημείο που ακόμα και μετά τον καθαρισμό απο τον default killer φτάνει maximum μέχρι 1.1Gb (xiaomi mi note 3gb). Καμιά ιδέα απο εφαρμογή σχετικά με cache cleaner ή Ram cleaner??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
@Bodai Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου !!! Δοκιμάζω και ενημερώνω !
-
Όχι, πως γίνεται αυτό?? Αλλά πως όμως δουλεύει το sSU ?? Επίσης μήπως πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση πάλι απο την αρχή ?
-
Το υπάρχον που περιεχεται μέσα στην rom, απο recovery λειτουργία.
-
Καλημέρα βρε παιδια ! Μετά την εγκατάσταση και προηγούμενων εκδόσεων, και της τωρινής όταν πηγαίνω στο κέντρο ασφαλείας - δικαιώματα - προνόμια Root, ανοίγοντας υπάρχει μόνο ένα εικονίδιο που λεει "δεν έχουν root". Είναι εγκατεστημένο στο SuperSu, λειτουργεί για κάποιες εφαρμογές, όχι όμως κ για κάποιες αλλες όπως π.χ. 360Security (όπου χειροκίνητα επιλέγω να ειναι ενεργό απο την Προσβασιμότητα) Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ για την πληροφορια, Καλή συνέχεια !!
-
Καλημέρα ! Μια ερώτηση σχετικά με την συγκεκριμένη Rom. Έχει βγεί για το MiNote ? Πηγαίνω στο φάκελο των λήψεων αλλά δεν υπάρχει η 6.2.25 Ευχαριστώ πολύ.
-
Χαίρεται, καλή Χρονιά με υγεία και κάθε καλό ! Είμαι κάτοχος Xiaomi mi note με stable εκδοση 7.1.3.0 Για να περάσω την 6.1.7 χρειάζεται κάτι άλλο με κάποιο recovery ή γίνεται με το κλασσικό τρόπο (ά τρόπος που ανφέρετε εδώ στο forum);;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Καλή συνέχεια σε αυτή την αξιόλογη προσπαθεια που κάνετε.