Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Καλησπέρα παίδες. Με ενδιαφέρει να βάλω την εν λόγω 8,2,2 Ελληνική Stable Rom απλά δεν έχω καταλάβει αν έχετε ενσωματώσει το fix για το play store σε αυτήν ή να περιμένω άλλη? Επίσης συγνώμη αν βγω off topic αλλά υπάρχει section συγκεκριμένο για ανάλυση bug των ελληνικών ρομ ξεχωριστά για την κάθε συσκευή ή μόνο στο κεντρικό για την κάθε ρομ?

• Ναι. Με miflash και την επιλογή "clean all" όπως μ είπες.

• Καλησπέρα φίλε μου. Σήμερα επέστρεψα και έκανα τελικά flash με την developer αλλά τζίφος!!! Πάλι αν το βάλω σε λειτουργία πτήσης κ δεν έχει καμία σύνδεση για κανένα 5λεπτο το τηλέφωνο παγώνει κ δεν ανάβει η οθόνη. Μηπως είναι κανένα power saving feature που δεν ξέρω γιατί είναι πολύ παράξενο να είναι hw.

• Ναι για το Mi 5 λέω. Απλό fastboot με την official global developer θέλω να κάνω για να δω αν φταιει η ρομ για το θέμα μ και περνάω μετά την ελληνική. Ειδικά γι το Mi 5 υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν εχω διαβάσει? Για ποιο λόγο είναι καλό να το ξεκλειδωσω? (δεν σε αμφισβητώ απλά ειμαι noob και θέλω να καταλάβω όσο γίνεται καλύτερα το θέμα)

• Καλημέρα φίλε μου. Έχω μπερδευτεί λίγο με τους οδηγούς ξεκλειδώματος του bl. Συγκεκριμενα δεν έχω καταλάβει τελικά αν χρειάζεται να ξεκλειδωθεί ο bl αν θέλω να βαλω την official developer ή όχι. Τουλάχιστον να δω αν είναι θεμα sw ή hw το πρόβλημά μ. (περιμένω περίπου 10 μέρες να μ έρθει η έγκριση και ψιλοκαιγομαι γιατί αύριο θα φύγω ταξίδι κ ήθελα να το έχω ξανασεταρει το τηλ)

• Δε βλέπω υπογραφή. Φταίει που είμαι από κινητό? Να δοκιμάσω από pc ή μπορείς να μ στείλεις λινκ?

• Καλησπέρα Γιώργο κ ευχαριστώ για τον χρόνο σ. Μιλάς για την official global developer φαντάζομαι! Αφού θα μπω στη διαδικασία να το ξεκλειδώσω δε θα ηταν προτιμότερο να βάλω καποια ρομ της κοινότητας? Η ίδια διαδικασία δεν ειναι?

• Καλημέρα παίδες! Υποθέτω πως είμαι στο σωστό section, αν όχι συγχωρέστε με. Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με το mi5 pro μου και θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι πρέπει να το επιστρέψω στην Κίνα κ να μείνω 1 μήνα χωρίς τηλέφωνο Όταν ενεργοποιώ το flight mode και το τηλέφωνο κλειδώσει και μείνει idle για 1-2 λεπτά, δεν μπορώ να το "ξυπνησω" . Όποιο κουμπί και αν πατήσω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη και αναγκάζομαι να κάνω reboot με το Power button πατημένο. Μου έχει συμβεί κ…