Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.
-
Παιδιά το κιν δεν το έχω φτιάξει ακόμα. Δούλευα χθες και δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Τώρα ασχολούμαι. @NasDiver είχα την τελευταία developer που είχε βγει σε Fastboot τύπο. Έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση, με 100% μπαταρία κατέβασα την αναβάθμιση και όταν έκανε το reboot για να την περάσει έπεσε σε bootloop και ζεσταινόταν. Δε μπορούσα να το κλείσω, οπότε το άφησα σε Fastboot για να μην καεί. Το πρωί το βρήκα κλειστό. Το έβαλα για φόρτιση και άνοιξε μόνο του και έμεινε στο Mi και άρχισε πά…
-
Είμαι στο όριο να το δώσω το τηλέφωνο πραγματικά.. Μου έπεσε πάλι σε boot loop στην προσπάθειά του να περάσει την τελευταία αναβάθμιση της dev. Είναι το πρώτο μου Xiaomi, κι ενώ η άποψη μου από όσα έβλεπα και διάβαζα γύρω μου ήταν εξαιρετική, με έχει ξενέρωσει απίστευτα. Για κάποιον φίλο που ρώτησε παραπάνω η συσκευή έχει ραδιόφωνο κανονικά.
-
Καλησπερα κι απο εμενα στο Forum, Ας μοιραστω κι εγω με τη σειρα μου την (ιδιαιτερα) επιπονη εμπειρια μου με το συγκεκριμενο κινητο, μιας που μολις πληροφορηθηκα οτι υπαρχει κι αλλη εκδοση και μαλιστα αυτη κατεχω κι εγω.Η ιστορια εχει ως εξης: Κατεβασα το update που μου εβγαλε μολις το ανοιξα, δε με αφηνει να το περασω λογω χαμηλης μπαταριας, παιζω το κινητο μεχρι να σβησει απο μπαταρια, το βαζω για φορτιση και μολις ολοκληρωνει το εκκινω. Κι εδω αρχιζει το παρτυ! Το κινητο μπαινει σε bootloop ε…