Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.
-
μόνο του, όπως μόνο του είχε αρχίσει να καταναλώνει την μπαταρία σε λίγες ώρες, όπως είχα φανταστεί σε μια δυο ρομ το πολύ θα το έφτιαχναν, gkalen εγγύηση. (Το μόνο του πάει σε ότι αφορά δικές μου ενέργειες)
-
Επιτέλους μετά από 2 ρομ έφτιαξε το θέμα με την μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιμένουμε την Hennesy και μακάρι να έφτιαξε το θέμα μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά,δυστυχώς μέχρι τώρα το θέμα μπαταρίας παραμένει και επιπλέον θέμα με το Bluetooth, ενώ δείχνει σύνδεση δεν μεταφέρει την κλήση, η συσκευή xiaomi και αυτή, γενικά σαν ρομ πετάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: με το 6ο restart έστρωσε το Bluetooth. Στο θέμα της μπαταρίας, τι σημαίνει αυτοί που ξέρετε αυτή η εικόνα;1729467f7eeb50e45358cbe39ca08a8f.jpg
-
Αααα ναι έχω!!! Είναι η πρώτη φορά που ρομ δική σου έχει τέτοια κατανάλωση...Αν θυμάσαι πριν 4ή5 σου είχα πει ότι όλη την ημέρα φουλ χρήση και το βράδυ είχα 30%-40%, τώρα χαλαρά μέχρι τις 16:00 έχει τελειώσει, το επισήμανα γιατί το σχολίασα με ένα φίλο που με αυτή την ρομ έπαθε τα ίδια, λογικά στην επόμενη θα φτιάξει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι με κοροϊδεύεις gkalen ....τι Είναι το battery drain;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και αφού ρωτάω που ρωτάω, τι είναι αυτό που δείχνει πάνω πάνω; ότι δουλεύει ένας πυρήνας ή όλοι τάπα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Gkalen δεν υπάρχει στις ληφθείσες, για πρώτη φορά το android από 5% πήγε εκεί09adfc5cccfc12f35330fcc6a58f1121.jpg6851765d887b308a8f9a69955d23750c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
5b5faaa86ecb120f8ed4b5b011198e1b.jpg Καλύτερα να συγκρίνεις εσύ που ξέρεις, πιστεύω στην επόμενη ρομ θα φτιάξει, είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο και είναι και σε άλλο φίλο που έγινε για αυτό το είπα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραία τα λέτε!!!! Τι είναι πάλι αυτό το shell??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχω πειράξει τίποτα, απλά από προχθές ρουφάει την μπαταρία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
b993d1a22bffed38b2fb630f87dea970.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς το βλέπω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν είναι η πρώτη φορά που η μπαταρία κάνει νούμερα...Και σε ένα φίλο επίσης, πέφτει απίστευτα γρήγορα, σε δύο ώρες σχεδόν χωρίς χρήση έπεσε 20% Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτακτική ανάγκη για topic ανά κινητό....χάος!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.18] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
Μήνυμα4a86fc09fd1b1574ef2b92c6e2254080.jpg 57506d9a7430182c54e5535543322535.jpg Από το πρωί με δύο σιμ, μονίμως wifi και κάνα 2ωρο το πρωί 4g. Είμαι στο 57% τώρα, απλά τα σπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisgeo: “Υπάρχει θέμα με το δακτυλικό, δεν λειτουργεί ο αισθητήρας, όταν βρεις χρόνο δες το λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άκυρο, έστρωσε με την 3η επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει θέμα με το δακτυλικό, δεν λειτουργεί ο αισθητήρας, όταν βρεις χρόνο δες το λίγο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά σε Mi4 παρατήρησε κανείς πρόβλημα με το σήμα; έχει θέμα τρελό η αδερφή μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως θα γίνει το clean install σε παρακαλώ;Μια βοήθεια γιατί με έχει ζαλίσει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk