ναι με την ελληνική γίνεται..όλα τα έκανα όπως τα έλεγε..έκανα wipe davlik/cache/data μετά εγκατάσταση την ρομ και reboot..,άλλα και πάλι δεν μπορώ να κατεβασω από play store
Χαίρεται.εντάξει εβγαλα άκρη με το κινητό.. Του πέρασα κανονικά την ρομ μέσα και άνοιξε.. Το θέμα μου τώρα είναι με το play store κάνει λήψη τις εφαρμογές αλλά δεν τις εγκαθιστά.. Μόλις τελειώσει η λήψη την ξανά αρχίζει από την αρχή.. Μπορείτε να με βοηθησετε?
οχι το εχω ξεκλειδωσει...ειχα το κινητο σε λειτουργια fastboot καθ'ολη την διαρκεια της διαδικασιας ενω κανονικα επρεπε να το βαλω απο τη μεση περιπου της διαδικασιας...Περασα της εντολες μεσα,πεταξα και την ελληνικη ρομ ζιπαρισμενη και οταν πηγα να κανω το recovery μπηκα μεσα εκανα καθαρισμο(αυτα που μου ελεγε) και δεν εβρισκα την ρομ πουθενα..Εκλεισα το κιν πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγε..Μου δειχνει το ΜΙ χωρις το Αdroid..
Γεια σας προσφατα πηρα στα χερια μου το redmi pro, πηγα να το ρουταρω και εκανα το εξης λαθος:το ειχα βαλει εξ αρχης σε fastboot mode και μετα δεν μου ανοιγε το κινητο ουτε εχω τελειωσει την διαδικασια..Μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι να κανω? Ευχαριστω!
Γεια σας προσφατα πηρα στα χερια μου το Redmi pro και εχω το εξης προβλημα:πηγα να το ρουταρω και μαλλον κατι εκανα λαθος και δεν εγινε σωστα η εγκατασταση της ελληνικης ρομ και τωρα δεν μου ανοιγει καν. Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω?