Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 548.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Εχω το 12,5αρι λαπτοπ της xiaomi και λογω απιστευτης ποιοτητας της οθονης, η μεταβαση απο λαπτοπ 15,6 στο 12,5 δε με πειραξε καθολου ως μειωση ιντσων_μεγεθους, λογω ποιοτητας. Οποτε η ερωτηση μου ειναι αν μπορει να συμβει το ιδιο και με την amoled οθονη του mi note 2,απo mi max? 5.5αρι ειχα παλιοτερα, αλλα δε μου εφτανε ως μεγεθος.Εχει τοσο μεγαλη διαφορα η amoled οθονη απ τις λοιπες ips της xiaomi? Γιατι δε βλεπω την xiaomi , να ξαναβγαζει αντιστοιχη ποιοτητα....
-
Παράθεση από longus: “Παραγγελία 6/10 δυο θήκες και κάτι tempered στο Gearbest, μετά από το κρούσμα με το mi mix2, και πριν μάθω ότι δεν μπορούν να το στείλουν με DPD όπως μου έγραψαν στο ticket που είχα ανοίξει, μιλάω μαζί τους εχθές στο chat γιατί δεν την έχουν στείλει ακόμη, και μου είπαν ότι είχαν κάποια θέματα με τις μεταφορικές εταιρίες και ότι σε 1-2 θα την στείλουν. Λέω οκ, σήμερα μου έρχεται mail ότι η παραγγελία έφυγε και μου δίνουν και tracking. Βάζω το tracking στο " sky56 " και μου …
-
Μακραν το καλυτερο service του Βanggood.μεχρι και το chat του λειτουργει 24ωρο και σου λυνει αμεσα καθε θεμα. Για μια παραγγελια που δεν εβαλα priority,αμεσα μπηκα στο τσατ , μου εδωσαν λινκ paypal στο mail μου, τους πληρωσα τα μεταφορικα και σε 10 λεπτα αλλαξε ο τροπος μεταφορας.Απλα αψογοι. =============== Οκτ 6th 2017, 11:17am =============== Το geabest θελει υπομονη γαιδουρινη, εχει πολυ καλα flash sales , ειναι ψυχρο εμποριο με χειριστο support center.Mε τη βοηθεια των αντιπροσωπων του στις…
-
Παράθεση από PRESEUS: “θέλω να παραγγείλω κάτι πραγματάκια απο Gearbest(xiaomi ip camera,xiaomi movement sensor...εχω το getway,awei bluetooth,amazfit charger).Δυστυχώς επιλογή priority δεν υπάρχει.Απο την εμπειρία σας ποιό τρόπο αποστολής να επιλέξω? forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…c89bffc672f9d703d1063833f ” Παρελαβα τα πρωτα δεματα απο belgium post απροβληματιστα, ενημερωνω και πραξε οπως καταλαβαινεις.
-
Συμβαινει το εξης παραδοξο.Με bpost unregister εχεις tracking number μεχρι να πατησουν στην Ελλαδα.Σου βγαζει μεχρι το the item is handled απ τα ελτα και οτι θα το εχεις σε λιγες μερες.Ολα αυτα απ το 17 track η to deliveries , οχι στο σαιτ των ΕΛΤΑ.Τα ελτα ομως το θεωρουν ως μη συστημενο και απλα περιμενεις , δε φαινεται στο συστημα τους.Γι αυτο μιλησα οτι αν χαθει θα χαθει εδω...
-
Θ απαντησω μονο για το θεμα της κοινωνικοτητας , γιατι για τα αλλα θεματα, wifi, κακο service κλπ μπορει να σου τυχουν παντου , συμβαινει. Ουτε διοργανωτης ειμαι , ουτε ρομ περναω , σαν απλο μελος καθησα διπλα στα λοιπα παιδια κι εκει που κολλησα ειπαμε δυο κουβεντες , κυριως μετα την κληρωση να τονισω , που ξεκαθαρισε ποιοι γουσταραν να μεινουν για το xiaomi event. Τοσο απλα. Καλο ειναι να βλεπουμε και τη δικη μας συμμετοχη σ ολο αυτο το γεγονος, τιποτα δε μας ηρθε ποτε στο πιατο, σωστα?
-
Παράθεση από dentnick: “ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την συνάντηση. @derveni μπορεί να μήν ήρθαν όσοι περίμενες αλλά το κλίμα ήταν πολύ καλό. εγώ στην κλήρωση κέρδισα μια θήκη για MI MAX...επειδή δεν έχω MI MAX την δωρίζω σε κάποιον που το έχει. όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου ” Εχω mi max οποτε αν δεν τη χρειαζεσαι...Ευχαριστω
-
Συγχαρητητρια στο @derveni για τη διοργανωση , ευχαριστουμε τον @gkalen που ηρθε απο μακρια τον @kostaskex για τη βιντεαρα και ολα τα παιδια για το ζεστο κλιμα. Και του χρονου με υγεια! =============== Οκτ 2nd 2017, 9:31am =============== Επισης να κανω ιδιαιτερη αναφορα στον φιλο Χρηστο ,που με το δωρακι στον jr του εδωσε χαρα.