Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 548.
-
Αναζήτηση android tv box
billfot - - Ο καφενές μας
Μήνυμαxiaomi και ξερο ψωμι.Οταν το πηρα ειχε στην ιδια τιμη με αλλα που ψηναν και καφε.Αλλα οταν μπηκα σε κανα 2 φορουμ κλαιγαν ολοι και αλλαζαν ρομ. Αμα ηταν ετσι θα επαιρνα και φατσαφουτσου κινητο με 999 snapdragon στα 100 ντολαρς...
-
Το Amazon κλείνει υποθέσεις όταν μπει ενδιάμεσος όπως και το paypal. Μόνο που είναι γρήγορο και τις πιο πολλές φορές δρα υπέρ του πελάτη.Οπως έγινε και σ αυτή την περίπτωση. Αυτα για την ιστορια. Όταν σας κλείσει λοιπόν μια υπόθεση το Amazon το paypal το alipay ο καθείς μπορεί να δράσει αυτοβούλως ακυρώνοντας αυτή την απόφαση, χωρίς να κρίνει τους άλλους. Τόσο απλά.
-
Καθησες και εγραψες μια ολοκληρη παραγραφο για το τι θεωρεις τιμιο , αφηνοντας απ εξω την ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ πολιτικη του amazon.Αν δε σ αρεσει μην ψωνιζεις απο εκει.Μην ξεχνας οτι αυτο εφαρμοζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και οχι στην Ελλαδα.Τα περι λαμογιων και ξυδιου τ αφηνω στους διαχειριστες , υπαρχουν κι αλλα σαιτ για εκτονωση ,χαιντε πρωινιατικα.
-
Φιλος απ το amazon παρειγγειλε εργαλειο για τη δουλεια του αξιας 500 ευρω.Ο Γερμανος πωλητης πηγε να στο στειλει με μια κουριερ αλλαξε γνωμη το εστειλε με αλλη και το δεμα καθυστερησε.Μετα απο διαμαρτυρια του φιλου στο Αmazon πηρε πισω τα χρηματα του και φυσικα εφτασε το δεμα αρκετα καθυστερημενο.Ουτε ΚΑΝ αναφερθηκε απ το amazon να γυρισει πισω τα χρηματα η το αντικειμενο και ουτε καν ο γερμανος διαμαρτηρηθηκε.Θα μου πεις Ευρωπη και amazon?ε ετσι δουλευει το οργανωμενο συστημα τι να κανουμε.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕυχαριστώ τον φίλο @derveni που με τη βοήθεια του ξεκλείδωσαμε το Mi max hydrogen μου αρχικά,(είχε stable miui 8 nugat) και ακολούθως με την κινεζικη εκδοση PC suite περάσαμε την official developer 9. Το κινητό αργούσε στο ίντερνετ και καταναλώνει τη μπαταρια γρήγορα. Με τη νεα ελπίζω τα καλύτερα. Σφαίρα το παράρτημα Θεσσαλίας!!!
-
Σας εχει τυχει να φτανει το 2ο δεμα με priority direct mail αμεσα Ελλαδα , ενω το πρωτο που εχει 25 μερες να ειναι αναμεσα απο Ολλανδια και Ελλαδα καπου στο αγνωστο?Τι priority ειν αυτο?Επισης κατανοω οτι μπορει να υπαρχει μποτιλιαρισμα και σ αυτα τα ταχυδρομεια , αλλα πως το δευτερο ηρθε σε μια βδομαδα?Ν αρχισω να ανησυχω η φεετα ακομα?
-
Το καθε καταστημα θελει τον τροπο του. Το gearbest υπομονη στα ticket ευγενεια και βοηθεια απο τριτο ατομο οπως προαναφερθηκε, το banggood οχι πολλα, αλλα τεκμηριωμενα, αν εισαι πελατης το refund ειναι ευκολο και το aliexpress ειναι αυτοματοποιημενο. Στο τελευταιο μια παραγγελια των 2,5 ευρω που ο ταχυδρομος μου το παρεδωσε αλλου το δεμα και χαθηκε, ανοιξα dispute, το εκλεισα γιατι ειχα αδικο και με ευγενεια εξηγωντας στον κινεζο τι εγινε μου το ξαναεστειλε δωρεαν. Τρια χρονια δεν εχω χασει τιπο…
-
Καλησπερα παιδια.Ειμαι κατοχος της συσκευης (hydrogen) εδω και 9 μηνες και με την global stable 8.5.1.0 η συσκευη σερνεται και η μπαταρια καταναλωνεται πολυ γρηγοροτερα απο πριν.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?Ειμαι σε διαδικασια ξεκλειδωματος για να περασω την 7.9.15 (MIUI9) οfficial dev.Εχει κανεις ιδια αποψη για τις 2 αυτες ρομ?Ευχαριστω.