Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 548.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@makisfz δυστυχως τιποτα και εφυγε στεναχωρημενος.Φετος αν δε κερδισει θα εχει κρυφο δωρο ο μπαμπας.:P
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@derveni το μικροτερο miui μελος εμαθε για τη φετινη συναντηση και την περιμενει πως και πως!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαEισαι αρχηγος!!
-
Mηπως εχei αργη και γρηγορη αποστολη η dpd?(εγραφε standard shipping 10 -25 μερες)Γιατι για 0 μεταφορικα κατι τετοιο περιμενα.Φυσικα αν ειναι ετσι , απ τη στιγμη που θα φτασει , συνηθισμενος απ ολα τ αλλα δεματα που χαροπαλευαν στα ΕΛΤΑ δεν εχω θεμα. Φεεετα =============== Αυγ 30th 2017, 10:00am =============== Εν τω μεταξυ το invoice ειναι 50 ευρω.Οταν τους παρακαλας να σου βαλουν χαμηλη τιμη η απαντηση ειναι Α δε γινεται απαγορευεται κλπ...Οταν αυτοι κανονιζουν το τελωνειο μια χαρα επιτρεπεται…
-
Ε ενταξει, αλλο laptop κι αλλο laptop bagpack... Φανταζομαι οτι αν δεν το στειλουν με eu express-αυτη ειναι η σωστη επιλογη, θα ειναι για διαφορετικους λογους. Επισης διαφερει και η χρεωση. Για βαρια και ακριβα, μειωνεται, εμενα ηταν 0. Για τσαντα, μπορει με τα μεταφορικα να βγει και διπλη τιμη. Δες και banggood αν εχει priority. Ενα μηνα, με τις εδω καθυστερησεις θα τις φας...
-
Για το θεμα του αν συμφερει παραγγελια σε δολλαριο η ευρω το ειχα ψαξει πριν κανα 6μηνο που μου ηρθε το κινητο με +5 ευρω απ οσο το περιμενα γιατι το ειχα παρει σε δολλαρια. Καταρχην ακομα και να ρυθμισεις το paypal να κανει τη μετατροπη η τραπεζα κι οχι αυτο ,παιρνει προμηθεια η ιδια η τραπεζα απ τη μετατροπη του νομισματος.Μικρη αλλα παιρνει.Τη μεγαλυτερη προμηθεια την παινει η VISA η οποια αλλη πιστωτικη χρησιμοποιησετε.Για να βρειτε τις χρεωσεις , πατε στο site της VISA βαζετε χωρα Ελλαδα κα…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@makisfz θα παρει αυτοματα MIUI 9 και το redmi3 mtk? Επισης @derveni δε διαβασα πουθενα σε λιστα για miui 9 για το redmi note 4G της γυναικας μου που σεταρες. Τι γινεται μ αυτο? Εν τω μεταξυ εχω παθει πλακα. 3 χρονια τηλεφωνο και συνδεεται με δεδομενα εκει που δε βρισκει το mi max μου. Απιθανο τηλεφωνο..