Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 548.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαιδια και το redmi not 3 mtk που εδωσα στο γιο, δεν το εχω ξαναπειραξει απο τοτε που το καναμε με τον θανο. Τι λετε να το ξαναδουμε?
-
@jobous ευχαριστω για την επισημανση. Ναι ευτυχως μεσολαβησε το παλλικαρι και σημερα περιμενω θετικη απαντηση και να το στειλουν. Αν δεν ηταν αυτος με 3-4 μερες συνεχη επικοινωνια με το gearbest, θα ειχα refund. Οποτε αν το διαβαζει ακομα κι αν ακομα δεν εχει επιβεβαιωθει απ το gear, περιμενω απο ωρα σε ωρα, θελω να τον ευχαριστησω δημοσια. Ειτε ως giannis ling ειτε ως unboxing speciallist ειτε ως Σωτηρη.
-
Το θεμα ειναι οτι γραφω για απατη πωλησης, σ ενα σαιτ 22.000 μελων για το χορηγο του σαιτ κι εμεις καθομαστε και συζηταμε για aple samsung και xiaomi. Δε θα πρεπε να γινει ενα αιτημα στο gearbest? Εμενα θα με γραψουν, τους διαχειριστες ομως? Ακομα και λυση να μη βρεθει, δε θα το εκλαβουν αλλιως? Επισης το gear δεν διαβαζει το τι του σερνουν εδω μεσα? Φιλικα παντα προς ολους, με μονη διαθεση να βρω τη λυση που επελεξα με βαση το τις επιλογες που διαφημιζουν.
-
Φιλε μου @derveni δεν υπαρχει το λαπτοπ στην ευρωπαικη αποθηκη. Στο HK2 ομως εχει την επιλογη eu express δηλαδη dpd. Πριν το παραγγειλω τους ρωτησα και μου απαντησαν θα το στελναν με ΟΤΙ επιλεξω. Δυστυχως ομως επιβεβαιωθηκαν τα παιδια εδω οτι στα flash sales τελικα δε σου στελνουν τιποτα,αν δεν τους συμφερει τελικα. Ειναι Απατεωνες και αν ειναι χορηγοι εδω μεσα ας τα διαβασουν.
-
Οι ανθρωποι στο gearbest ειναι απατεωνες. Τους ρωτησα αν μπορουν να στειλουν το xiaomi 12 με eu express απο HK2 - επιλογη που υπαρχει, στο τσατ του σερβις πριν το παραγγειλω και μου απαντησαν οτι θα το στειλουν με οποια μεθοδο διαλεξω. Μολις επεσε η παραγγελια μου λενε μονο dhl. Παμε για δευτερη φορα refund. ποσο ΛΑΛΑΚΕΣ ΠΟΣΟ!!!
-
Τους εστειλα μυνημα για το αν μπορουν να στειλουν το 13αρι με eu express απο HK αφου το 12αρι εχει την επιλογη αυτη. (Απο κινα μπορουν αλλα εχει +100 ευρω) Μου απαντησαν κατι γενικολογα του τυπου το τι μπορουν να στειλουν και τι οχι εξαρταται απ τον μεταφορεα και τους περιορισμους ανα χωρα. Περιμενω απαντηση για το 12αρι να τσεκαρω οτι οσα γραφουν ισχυει. Αν το αποφασισω να μην εχω κοντρες ξανα και refund.