Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 548.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμα@auter δεν το εχω δοκιμασει πλην της κλασσικης μεθοδου του ρουτερ στο σπιτι. Αλλα παρ οτι δεν εχει δυνατοτητα συνδεσης με καλωδιο οπως αλλα το θεωρω εξαιρετικο. @derveni συλληπητηρια και περαστικα. =============== Αυγ 2nd 2017, 9:00am =============== @billfot για το διαγωνισμο της θηκης (ωρε μονο εγω εχω mi max?)
-
Μικρο δεματακι απο ali αλλα παραδοξως με tracking number που το ανακαλυψα σημερα, μου ειχε ερθει ειδοποιηση πριν λιγες μερες οτι το παρελαβα, ενω ακομα το περιμενω. Τοτε νομισα οτι πατησα εγω καταλαθως το οτι το παρελαβα κι επικοινωνουσα με τον αποστολεα οτι δεν το πηρα χωρις ανταποκριση. Στο σαιτ των ελτα ομως δειχνει παραδοτεο στις 20/7.ο ταχυδρομος αλλαξε και ο καινουριος μου αφησε δυο φορες γραμματα και μικρο δεμα απ εξω απ τον επαγγελματικο μου χωρο που εργαζομαι, ισογειο σχεδον πανω στο πε…
-
Ενταξει, θα μπορουσαμε να το αναλυουμε ωρες αυτο φιλε μου @derveni, αλλα εφ οσον ενα παρακλαδι της παγκοσμιοποιησης ειναι κι αυτο, δεν σταματιεται ουτε με τριευρα ουτε με σπασμωδικους τελωνιακους ελεγχους. Παντα θα υπαρχουν χωρες - διοδοι προς την Ευρωπη,παντα θα βρισκουν λυσεις. Το μονο που θελει ειναι συνεχη ενημερωση για τον τροπο παραγγελιων ωστε να παιρνουμε τα δεματα μας αναιμακτα. Αυτα.
-
Αντε να σε καθυστερησουν το πολυ 10 μερες ακομα.Αλλα ουτε τελωνειο θα μπει ουτε 3ευρω θα φας , που το χουν κανει ψωμοτυρι . Η πλακα ειναι ετσι οτι αργουν και τα δεματα τα πολυ μικρα ακομα και τα πολυ μικρης αξιας των 1 και 2 ευρω. Ερωτηση. Μαλλον πατησα καταλαθως στην εφαρμογη του aliexpress τ οτι παρελαβα ενα δεματακι πολυ μικρης αξιας χωρις τρακινγκ ναμπερ.Και ελαβα mail για να επιβεβαιωσω την παραλαβη.εστειλα μυνηματα στον προμηθευτη οτι δεν το παρελαβα και απαντηση καμμια. Μου δινει την επιλ…
-
Καταρχην γραφω στην 667 για παν ενδεχομενο. Οταν οι ΟΛΛΑΝΔΟΙ δεν εχουν θεμα να περνανε δεματα, μ ενα μικρο τελος προφανως,εχουν λυμενα τα οικονομικα του κρατους, τοτε μονο ενας μεγαλος ευρωπαικος αδελφος μπορει να τους βαλει χερι και να σταματησει το priority. Eπισης να ξερετε οτι επειδη ξεκινησε εδω ο ελεγχος γιατι θελουν ζεστο χρημα, δε σημαινει οτι θα αλλαξει το καθεστως ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Δεν ειμαστε ο ομφαλος της γης (πλεον)!!!!