Parcel Status Arrive at destination country,waiting for customs clearance Γραφει το aliexpress μολις εφτασε το δεμα στην Ελλαδα.Φυσικα σε 3 μερες δεν περιμενω και ενημερωση απ τα ΕΛΤΑ ακομα. Ξερει κατι το ali παραπανω και μας το κρυβει??????:P
Αναφερθηκα στο χρονο και καθολου στο χαρατσι.Αν κανουν τη δουλεια τους σωστα αυξανοντας το χρονο αναμονης και 15 μερες σε δεματα που δεν εκτελωνιζονται και 1,5 μηνα σ αυτα που εκτελωνιζονται , ε τι να πω...
Μια υπηρεσια που ρολαρε νορμαλ την αποτετιωσαν κι αυτη με το τελωνειο.Λες και ειναι βαλτοι να σταματησουμε να ψωνιζουμε , τετοια αγαπη για την ελευθερη αγορα.Και αναφερομαι πρωτιστως στο ΧΡΟΝΟ.
Μετα την ομαδικη παρακρουση, νομιζω οτι η συζητηση διεξαγεται σε πολυ ηρεμους ρυθμους οι οποιοι μονο οφελος εχουν. (δεν εξαιρω τον εαυτο μου) . Ας μη λογοκρινονται φωνες λογικες.
Αν παραλαβουν σωστα οι τολμηροι και δεν τα φαει στα κοριτσα, μη μασατε συντεκνοι, θα σκαει και καμμια προσφορα κοψοχρονια για τους κοινους θνητους. Διαλιεχτεε
Αρα η ειναι απατη ολο το σαιτ , η ξεβρακωνεται για διαφημιση.Το κερδος των κινητων ειναι μικρο , η λογικη λεει λοιπον το 1ο , απλα ελπιζω για τα παιδια που παραγγειλανε να ισχυει το 2ο.
@vrs5 κυκλοφορει στην κινα πολυ μουφα μπαταρια. Την εχω πατησει με xiaomi ουτε μιση μερα δεν κρατουσε για το 4g redmi note. Eιδα οτι εχει την BM42 που ταιριαζει. Ξερεις τι παιζει? Μια κλοπυπειστ που πηρα απο κινα ηταν ολοιδια αλλα απο βαρος υστερουσε και διαρκεια φυσικα. Τωρα εχω μια Νοhon αξιοπρεπη αλλα οχι σαν τη γνησια
Του εστειλα 2ο mail να μου εξηγησει πως θ αποφυγει το τελωνειο με dhl και μετα παραγγελνω.Γιατι αμα σκασει το χουσμετι μην τον ειδατε τον Παναη.Λετε να μην ξερει οτι το paypal δεν το καλυπτει αυτο?
Παιδια το Banggood εχει μεθοδο αποστολης priority direct mail που σε ερωτηση σε αλλο φορουμ , απαντησαν οτι αποφευγεται το τελωνειο."you can select the Priority mail method, with this shipping method, you do not need to pay for the taxes" Εχει κανενας γνωση επι του θεματος?