Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 548.
-
Παιδες sos! Οι τυποι στο dχ .com ειναι οντως εξυπηρετικοι και αμεσοι στο τσατ.Καλα αγγλικα και γρηγορες απαντησεις (!!!) Ομως δεν ηξεραν να μου απαντησουν για το αν η αγγλοκινεζικη εκδοση που εχουν για το mi box 3 μπορει να αναβαθμιστει σε global.Eκει κολλησα. (στο ali υπαρχουν απ οτι καταλαβα και οι 2 εκδοσεις) Καμμια βοηθεια?Ξερεις κανεις τι παιζει? Επισης με 1,5 ευρω σου δινουν ασφαλεια τελωνειου ως 40 ευρω. ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ???
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΤο παράρτημα Θεσσαλίας πάει σφαίρα! Ευχαριστώ το φίλο @derveni που φλασαρε τη global rom στο xiaomi redmi note 4G LTE μου, και για όλες τις χρήσιμες εφαρμογές που πέρασε στον υπολογιστή μου!
-
Με τελωνειο ή χωρίς τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Ένα Redmi note 3 επιβίωσε από κουβα με νερό και μετά από δύο βραχυκυκλώματα συνεχίζει ακαθεκτο Κι ένα redmi note 4G μετά από 2,5 χρόνια ταλαιπωρίας με κινεζομουλτι ρομ ,ξανανιωνει με οφισιαλ ρομ. Να σας πω την αμαρτία μου η όλη διαδικασία με τις παραγγελίες από Κίνα έχει τη μαγεία της .Σα να περιμένεις κάτι σημαντικό ρε αδερφέ να έρθει ,βήμα βημα..Δεν έχω χάσει πακέτο ποτέ ,κανένα δεν πέρασε τελωνείο αλλα και τώρα που σφιξαν οι κώλ…
-
"υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα, το ενα για την αγορα της Κινας (Kenzo) και το αλλο η international εκδοση (Kate) που εχει και την μπαντα 800 LTE και δουλευει καλυτερα στην Ελλαδα με τους παροχους κινητης. Λογω της extra μπαντας αυτο το μοντελο ειναι λιγο μεγαλυτερο (152x76x8.7 mm αντι για 150x76x8.7 mm) και δεν θα του ταιριαξουν ολες οι θηκες που κυκλοφορουν. " Aυτο διαβασα στο σκρουτζ.Και ονομαζεται special edition αν καταλαβα καλα. Εγω καταλαβα οτι υπαρχει διαφορα στο ιδιο το pro( και οχι μον…
-
Νεος πονοκεφαλος τωρα.Το redmi note μου κανει νερα με τα γραμματα στα μηνυματα και αν δε βρω λυση θα αντικατασταθει.(δωστε ρε παιδια κανα λινκ εδω μεσα να το ρωτησω) Redmi note 3 pro λοιπον απο ali και xiaomi store (150 ευρουλακια με global σινιε) η κοτσοβωλος με 199? Υ.Γ. τελωνειο τυρρανησε μας μπορεις
-
_priority line means less possibility of tax I suggest choosing it και μετα το ποιημα Taxes on all our products are subject to the local customs policy. The customer is solely responsible for customs tax and any other customs related charges if any exist. Please feel free to consult your local customs office for more details before ordering. Thank you for your inquiry I suggest you choose priority line And avoid DHL Αυτα μου απαντησε για το τελωνειο στο τσατ του gearbest... =============== Φεβ 8…