Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 548.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΕυχαριστω για αλλη μια φορα τον @thanos485 για τη διπλη δοκιμη αλλαγης μπαταριας σε redmi note 3 henessy και την αλλαγη της rom! To τμημα της θεσσαλιας πεταει. Καλη χρονια σε ολους!
-
Νομίζω όλα έχουν σχέση. Ψωνιζω 4ο χρονο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων αλλά αυτό το χάλι ποτέ. Να σημειώσω ότι 3 παραγγελιες ήρθαν από ευρωπαϊκές αποθήκες σε 8 μέρες όλες, φυσικά με κουριερ και φυσικά δεν κόλλησαν εδώ αφού δεν υπήρχε θέμα τελωνειου. Αρα εκτός απ τις φυσιολογικές καθυστερήσεις εντός Ευρώπης, η δική μας αναμονή σπάει ρεκόρ. Ήδη μετράω ένα δεματακι μούσκεμα κι ένα με μισοσβησμενα γράμματα που ήρθαν σχεδόν στο 3 μηνο. Καλές γιορτές σε όλους καλή χρονιά και καλές στεγνές παρα…
-
Καλημερα.Τι εννοειτε ρε παιδια με το δειξτε κατανοηση?3 μηνες για ενα τζαμακι κι αλλα μικροπραγματα χαμενα απο 2+ μηνες?Δηλαδη για να καταλαβω , ενας ΔΥ μπορει να καθυστερει το εργο του οσο θελει , κι ενας ελευθερος επαγγελματιας αν δεν εκτελεσει ΑΜΕΣΑ το εργο του το χανει και γινεται κακος στη δουλεια του? Θελεις εσοδα απ το τελωνειο ? Οργανωσε το!Δε μπορεις να κοβεις χρημα ΧΩΡΙΣ δυναμικο.Και μιλαμε για δυναμικο που ουδεποτε διοριστηκε με ΑΣΕΠ...(σοι το βασιλειο) Στην αρχη της κρισης , ημουν κα…
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλά Χριστούγεννα παίδες!!
-
Kαλημερα παιδια.Εχω δωσει τη συσκευη στο γιο μου, αλλα μου φαινεται οτι ηρθε η ωρα για μπαταρια.Εχω βρει nohon απο το ali , αλλα δε μου διευκρινιζει οτι ειναι για το mtk.Φορανε την ιδια με το snapdragon, η θα πρεπει να κοιταξω αλλου?Ευχαριστω. Προσανατολιζομαι για nohon γιατι μετα απο αρκετες αλλαγες σ ενα redmi note 4G που εχω ακομα , η Nohon ηταν η μονη που προσομοιωζε την αυθεντικη κατα 70-80%. το θεμα ειναι ομως ποια να βαλω και που να κοιταξω!