Χθες αργα το βραδυ καθομαι και βγαζω 7 ψιλολογια απ την ιδια αποθηκη , τους κοπαναω κι ενα priority με 2 ευρουλακια και λεω ριχτην για να μπει καλα το 18.Ε οι μπαγασηδες του Banggood το ειχαν στειλει πριν ξυπνησω , τι ειν αυτοι ρε , σαν τς τελεωνειακους τσδικουζμας
To ειχε κρυψει ενα τεραστιο ρακουν μαζι με αλλα δεματα , οχι πολυ καλα ομως και τελικα το πηρες. Ειναι η πιο λογικη απαντηση που μπορω να δωσω και για τα χαμενα δικα μου.
@longus ελπιζω να παραλαβεις συντομα.Επισης κυκλοφορει οτι παραλαβη μετα τις 45 μερες για καθε εβδομαδα θα σου επιστρεψουν το 5%... Μη νομιζεις οτι κι εκει εχουν σειρα.Σε παραγγελια Νοεμβριου (11/11) παρελαβα σε 25 μερες...Νομιζω η επιδημια των ΕΛΤΑ εξαπλωνεται πανευρωπαικα!!!!
Παιδια είναι κάμερα ενδοσκοπιο. Ένα καλώδιο 3 μέτρα με καμερα ψείρα μπροστά. Δουλεύει κανονικά με κινητά με Micro usd. Με type C μάλλον θα δουλέψει με τον αντάπτορα που μου προτείνατε. Όταν έρθει θα σας πω...
H καμερα ειχε δικο της εξτρα καλωδιο που βγαζει σε usb κανονικο για συνδεση με τον υπολογιστη.Οποτε οταν ερθει ο ανταπτορας usb θηλυκο σε type c θα φανει.Οχι δεν εχει μπαταρια δικια της η καμερα παιρνει απ το mi6.Με το mi max δουλευε μια χαρα , ελπιζω και με το Mi6 συντομα...
@geozn8 ευχαριστω , τα βρηκα στα 78 λεπτα και μεταφορικα 5 ευρω!!!το θεμα ειναι οτι εκει θα κουμπωσει mini usb κι οχι usb, θα πρεπει να βρω αλλα, να σαι καλα για το χρονο σου!
Kαλωδιο δεν μπορω να δοκιμασω , γιατι απλα η καμερα εχει ενα μονοκομματο καλωδιο.Και ανταπτορακι πηρα xiaomi για να μην εχω θεμα.Επισης με το ανταπτορακι και με καλωδιο otg δε μου διαβαζει κανενα φλασακι...
H καμερα καταληγει σε micro usd μονο.Τσεκαρα και τον ανταπτορα type c που εχω και δουλευει (σε φορτιση).Και η καμερα μολις την κουμπωνα στο mi max δουλευε και σε λαπτοπ.Αρα δεν τη διαβαζει το mi6.Aλλα γιατι.Φανταζομαι υποστηριζει otg και καμερα η οχι?
Καλημερα.Δε μπορω να συνδεσω μια καμερα (καλωδιο -ενδοσκοπιο ) στο mi6 , ενω στο mi max δουλευε μια χαρα.Στο mi max ειχα την official dev 9 και στο mi6 την global stable 9.Η αποληξη του καλωδιου της καμερας ειναι micro usb και απλα εβαλα εναν μετατροπεα σε type C για να κουμπωσει στο Mi6.Kαμμια ιδεα?
Πουλαω tv box xiaomi mi box international version σε αριστη κατασταση με λιγη χρηση και το κουτι του.Οποιος ενδιαφερεται pm. Αν δεν ειναι σωστο το μερος για τη δημοσιευση παρακαλω τους διαχειριστες να μου υποδειξουν το καταλληλο νημα.
Kαλημερα Εχω ενα tv box με αγγλικη πριζα.Εχει τροφοδοτικο 6V -2A. Εχω ενα τροφοδοτικο 12V-1A απο ρουτερ με ευρωπαικη πριζα.Θα το καψω αν το βαλω? ξερω οτι κανονικα πρεπει να βαλω φις μετατροπης UK σε EU .Αλλα πολλες συσκευες δουλευουν με κοντινα VOLT kαι ΑMPERE ...
Ερχεται δεματακι με sweden post που περασε και τελωνειο σε 25 μερες και περιμενω τζαμακι απο ali 3μηνες κλεισμενους.και αλλα καλουδια απο 2+ μηνες.Να μας πουν τι συστημα εφαρμοζουν εκει στο τελωνειο να το εφαρμοσουμε στις δουλειες μας.