Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 548.
-
Οικονομολογοι θα πρεπει να γινουμε για να ειμαστε πληρως ενημεροι.Δεν αναφερει πουθενα χρονους παραδοσης.Στο τελος περι ποινων κλπ ειναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ να μιλαμε για ποινες στο δημοσιο , οταν ΔΥ που καταχραστηκαν χιλιαδες ευρω, οχι μονο δεν ειναι φυλακη αλλα επιστρεφουν στην υπηρεσια τους κυριοι.Παρελαβα σημερα δεμα απο 24/9 αξιας 1 ευρω.Δεν περιγραφω αλλο.
-
Μόλις σήμερα παρέλαβα. Δύσκολη αλλαγή απ το mi max αλλά είναι ποιοτικό τηλέφωνο. Αναβάθμισε στην global 9.ολα καλά ως τώρα. =============== Δεκ 11th 2017, 9:13am =============== Πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες!Πολυ γρηγορο , βολικο στο χερι, φυσικα ο 835 πιο γρηγορος απ τον 650 του mi max αν και δεν επαιξα παιχνιδια που φανταζομαι εκει φαινεται ασθητα.Καλη καμερα!!Το βραδυ ακομα που ακουσα οτι δεν ειναι το δυνατο του σημειο ηταν πολυ καλες και καθαρες!Το μονο που προσπαθω να συνηθισω ειναι η …
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαH Κυριακή είναι του Θεού. Και της οικογενειας
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚυριακές ποτέ.
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΑν μπορέσω θα περασω μετά τις 12,αν μένει κάνεις ως τότε...
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαιδια αύριο έχει καφέ κλασσικά?
-
Εμενα η ταχυδρομος οταν δεν εχω πλεον δεμα-που δεν εχω γιατι σαπιζουν καπου στο αεροδρομιο - ερχεται χαραματα και μου αφηνει φακελους κατω απ την πορτα στη δουλεια. Μαλλον φοβαται μην τη δαγκωσω. Οσον αφορα το lightinthebox, κι εγω διαβαζω οτι μετα σου πληρωνει το τελωνειο, αλλα ρε παιδια αντεχετε να παρετε δεμα πλεον μετα 2-3 μηνες?
-
Eτσι για τη ιστορια το tomtop μετα τις απειλες ξεκινησε τη διαπραγματευση σε ευρω,πιστευω να καταληξουμε, ειδωμεν.Παντως το paypal ακομα δε μ αφηνει ν ανοιξω dispute σ αυτη την παραγγελια με κανενα τροπο.Εχω κανει dispute μια φορα μονο στο παρελθον πριν 2 χρονια κανονικα.Αν ξερετε σε ποιο νημα ν απευθυνθω , θα ημουν υποχρεος....
-
Δε συγκρινεται με το banggood φυσικα, αλλα αν εξαιρεσεις τις καθυστερησεις 3-5 ημερων στις παραγγελιες και στη συνολικη διυθετηση προβληματων στα τικετ, προσωπικα το gearbest δε μου εχει φερθει σκαρτα. Ισως βρηκα τον τροπο επαφης αφου ελυσα τα αρχικα προβληματα με τη βοηθεια του"giannis ling" και τωρα κυλισε το νερο στ αυλακι. Απλα το αναφερω γιατι εχουν φαει κραξιμο κι απο εμενα και σ αυτη τη φαση δε θελω να ειμαι αδικος.
-
Mου ηρθε μια τσαντουλα απ το tomtop στους 2, 5+ μηνες. Ειχα ηδη ξεκινησει επικοινωνια μαζι τους μηπως ειχαν ιδεα που ηταν η τσαντα κλπ. Απαντανε καθε 2-3 μερες... Τελικα η τσαντα ηρθε, ξηλωμενη μεσα σ ενα σημειο της φοδρας. Τους απειλησα με dispute στο paypal στο οποιο ΔΕΝ μπορω ν ανοιξω dispute!! Στις πληροφοριες γραφει για καλυψη 45 ημερων, ενω εγω ηξερα για 180 μερες απ την αποστολη! Οταν τσεκαρω τη συναλλαγη, και παταω continue, μου βγαζει κατι για λουξεμβουργο και αδυναμια για τα παρακατω. …