Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-25 από 25.

• Κριμα που ειδα τωρα το θεμα για συναντηση...την αλλη φορα θα ερθω κ γω μια κ ειστε και στην γειτονια μου!!φυσικα εαν δεχεστε νεα μελη-παρεα

• gassious Εχω κανει αγορα απο gearbest στα 149 ευρω(χρυσο αλλα δεν πειραζει βαζεις θηκη) . τωρα μολις ειδα οτι το εχει παει στα 173 ευρω το ιδιο. Δεν ξερω τι εγινε. Το παρηγγειλα στις 27/11 και τωρα ειναι στην Ολλανδια. Οτι νεο εχω απο τελωνειο ειτε θετικο η αρνητικο θα σας ενημερωσω

• Καλημερα κ απο μενα. εκανα παραγγελια κ γω το red mi note 3 pro , αλλα δυστυχως δεν ειχε καποιο κριτηριο για να διαλεξω Knzo η kate. .απο αυτα που διαβασα κ ρωτησα ηθελα kenzo..δυστυχως εκανα βλακεια κ αφου πρωτα το παρηγγειλα μετα ρωτησα τι ειναι..η απαντηση ειναι kate(εχω wind) Κ καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερα?ισχυει? κ τελικα τοσο διαφορες εχουν τα 2 κινητα? Επισης ανοιξα λογαριασμο στο mi..τι αλλο χρειαζεται να κανω μεχρι να ερθει το κινητο? (κατι για 10 μερες διαβασα παλι αλλα...δεν το εχ…

• Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο μονο με το ξεκλειδωμα..το τι θελει... Στο prime 4 υπαρχει δυνατοτητα για ελληνικη γλωσσα. Υπαρχει καμια διαφορα εαν ερθει ετσι?(γιατι ειπες οτι θα ηταν καλυτερα σε αγγλο-κινεζικη rom)

• Χαιρετω κ γω με την σειρα μου ολη την παρεα! Καταρχην τα συγχαρητηρια για τα ατομα που εχουν φτιαξει αυτη την κοινοτητα κ δινουν λυσεις κ απαντησεις σε οσους τη χρειαζονται. Στο ζουμι τωρα...εχω διαβασει αρκετα εδω κ πολλες μερες. Υπηρχε ενα μπαχαλο στο μυαλο μου αλλα καπως τακτοποιηθηκα... Ενδιαφερομαι για αγορα απο gearbest το Redmi note 3 pro(153 ευρω). Δυστυχως δεν διαθετει ελληνικα. Θα μπορεσουμε να το φτιαξουμε? πως θα καταλαβω πριν την αγορα ποιο ειναι kenzo κ ποιο kate?(θελω kenzo) Κ ειδ…