Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Αυτό το κάνω ωστόσο ενώ μου αναγνωρίζει κανονικά το κινητό μου,φωτογραφίες και βίντεο δεν φαίνονται..... Έχω φάει μεγάλη φρίκη..... image.png....image.png

• Παράθεση από demakhs: “Μήπως χρειάζεται να κατεβάσει απλά την κουρτίνα κ να επιλέξει το mtp?? Λέω γω τώρα . ” Θα μπορούσες εδώ να βάλεις υπότιτλους για τους αδαείς όπως ο υποφαινόμενος ;

• Παράθεση από 8@nos: “Γίνεται φίλε μου με custom rom Αλλιώς στην official γίνεται αυτές οι εφαρμογές να απενεργοποιηθούν όχι να διαγραφούν. Δείξε μας αν θες μια φώτο με "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι rom έχεις και να σε βοηθήσουμε αν θες ” Αυτό είναι το τηλέφωνο αν και δεν είμαι και πολύ «τσακάλι» στα σοφτγουερικά Screenshot_2017-08-04-16-14-26-936_com.android.s.png

• Οι άχρηστες (για μένα) προεγκατεστημένες εφαρμογές του Google όπως Μουσική, Ταινίες κλπ γίνεται να απεγκατασταθούν και αν ναι με ποιο τρόπο; Ευχαριστώ

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από NasDriver: “πρέπει να είναι bug, μπορείς να χρησιμοποιείς την αναζήτηση από πάνω, εκεί που γράφει "42 επαφές" ” οι 42 επαφές είναι μια σκρολιά...ποια αναζήτηση....ποια ΑΜΣΤΕΛ... ” Εσύ τώρα τρολάρεις;Τι ακριβώς προσφέρεις στο φόρουμ; Για μαζέψου

• Παράθεση από Gaoutso: “Ναι έχω δοκιμάσει και στις 2 θέσεις. Κάτι ενδιαφέρον είναι ότι στην θέση 1 όταν προσπαθώ να βρω χειροκίνητα δίκτυο δεν μου παρουσιάζει κανένα στην αναζήτηση, ενώ στην θέση 2 μου βρίσκει το δίκτυο τη; wind αλλα δεν μπορεί να συνδεθεί, και αυτόματα γυρνάει να κάνει register στην προεπιλογή αλλά και εκεί δεν τα καταφέρνει. προσανατολίζομαι στο ότι απλά η συσκευή έχει ελλάτωμα και μάλλον αύριο θα τη στείλω πίσω... ” Έχω 2 WIND SIM στο κινητό oι οποίες δουλεύουν κανονικά.Μια φο…

• Και αφού χάρη στις οδηγίες του εξαιρετικού Bodai έμαθα να βγάζω screenshots να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξει το αλφάβητο στις επαφές,αφού έτσι όπως είναι η πλαϊνή μπάρα δεν δουλεύει και πρέπει να σκρολάρω όλο τον κατάλογο για να βρω ένα όνομα. Screenshot_2017-07-01-10-13-00-203_com.android.c.png

• Ερώτηση αρχάριου χρήστη : Η default camera στη σέλφι έχει φλας ή μόνο μέσω bacon app είναι εφικτό;

• Μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλής επιλογής αρχείων π.χ φωτογραφίες ώστε να μην χρειάζεται να τις σβήνω μια μια; Πώς μπορώ (και αν ) να αυξήσω τους χαρακτήρες SMS από 60 που είναι τώρα,κάπου το είχα δει αλλά δεν το βρίσκω. Επίσης πώς βγάζω screenshot. Αυτά για την ώρα Ευχαριστώ

• Καλημέρα,πήρα κι εγώ χθες ένα Redmi 4X (3GB/32GB) μπορείτε να μου πείτε σε ποιο λινκ μπορώ να διαβάζω πληροφορίες; ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία