Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από 8@nos: “Γίνεται φίλε μου με custom rom Αλλιώς στην official γίνεται αυτές οι εφαρμογές να απενεργοποιηθούν όχι να διαγραφούν. Δείξε μας αν θες μια φώτο με "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι rom έχεις και να σε βοηθήσουμε αν θες ” Αυτό είναι το τηλέφωνο αν και δεν είμαι και πολύ «τσακάλι» στα σοφτγουερικά Screenshot_2017-08-04-16-14-26-936_com.android.s.png
-
Παράθεση από Gaoutso: “Ναι έχω δοκιμάσει και στις 2 θέσεις. Κάτι ενδιαφέρον είναι ότι στην θέση 1 όταν προσπαθώ να βρω χειροκίνητα δίκτυο δεν μου παρουσιάζει κανένα στην αναζήτηση, ενώ στην θέση 2 μου βρίσκει το δίκτυο τη; wind αλλα δεν μπορεί να συνδεθεί, και αυτόματα γυρνάει να κάνει register στην προεπιλογή αλλά και εκεί δεν τα καταφέρνει. προσανατολίζομαι στο ότι απλά η συσκευή έχει ελλάτωμα και μάλλον αύριο θα τη στείλω πίσω... ” Έχω 2 WIND SIM στο κινητό oι οποίες δουλεύουν κανονικά.Μια φο…
-
Ερώτηση αρχάριου χρήστη : Η default camera στη σέλφι έχει φλας ή μόνο μέσω bacon app είναι εφικτό;
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
ΜήνυμαΚαλημέρα,πήρα κι εγώ χθες ένα Redmi 4X (3GB/32GB) μπορείτε να μου πείτε σε ποιο λινκ μπορώ να διαβάζω πληροφορίες; ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία