Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
4.11.7 εχψ ακόμα. δεν την flashαρε
-
εννοείς ενα απλό restart της συσκευής και μετα πάλι απο το OTA η να δοκιμάσω μέσω recovery και να επιλέξω το αρχείο??? ευχαριστω για την άμεση απάντηση
-
παιδια εγώ σήμερ ακατέβασα την 4.11.14 και μου λέει μέσα στο OTA"πρεπει να κάνετε flash μόνοι σας"..γιατί? τι πρέπει να κάνω
-
Antutu score από τα xiaomi
zero777 - - Ο καφενές μας
Μήνυματο βρήκα και εγώ... σε κάποιους εμφανίζεται και σ στην μουσική. το ανέφερα στο bugtracker έστω για συζήτηση. ευχαριστώ Bodai
-
Μήνυμα@Bodai θα μου έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση αν το έβρισκες...θα το ψάξω και εγώ
-
Μήνυμαη αλήθεια είναι οτι αυτο που είχε πει ενας συμφορουμίτης ( ή όπως αυτο γράφεται ) οτι δέν έχει σημασία το σκόρ όσο το πόσο καλά πάει η συσκευή...και πάει σουπερ. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το spotify που όταν συνδέω ακουστικά πέφτει η ένταση χωρίς να το πειράξω..διέγραψα τα δεδομένα αλλά το πρόβλημα παραμένει...θέλω να το δοκιμάσω και με το ραδιόφωνο να δώ αν κάνει το ίδιο. όσον αφορά την δωρεά είναι ελάχιστο το ποσό και σίγουρα όχι αντάξιο αυτών που κάνετε. επιβεβαιώνω οτι όποτε συνδέω α…
-
Μήνυμαεεεμ πως το ελέγχω ? να πάω στις λεπτομέρειες? το σημαντικό είναι οτι η ROM είναι Super...μπράβο και πάλι μπραβο donation done ελπίζω δλδ να ήρθε 29 βαθμοι είναι η θερμοκρασία...νομίζω καλά ε? αν φτάσει 40 παμε για φουρέιρα
-
Μήνυμα40άρισα και εγώ εύκολα... η νέα ROM των παιδιών είναι stable as hell..μεγάλο μπράβο παιδία πιστεύετε πως αν είχα πλήρως φορτισμένη την μπαταρία θα είχε διαφορά?
-
ευχαριστώ ρε συ tora33..όσον αφορα αυτό με τον αισθητήρα ? τι λές? δεν ανεβαίνει σταδιακα στο test παρα μόνο δίνει μια min τιμη 0 και μια max το 5,000305
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από zero777: “μετά απο reboot έστρωσε καμία ιδέα??” πολλά καλά βλέπουμε με μια επανεκκίνηση ίσως είχε και τις παλιές ρυθμίσεις και μπερδευόταν αν το κάνει πάλι , σβήσε τα δεδομένα ” μμμ να πω πως όταν παρατηρήθηκε αυτό το φαινόμαι είχα ήδη 3 μέρες της rom.. να σβήσω τα δεδομένα απο το recovery με wipe cache λές ? θα χάσω τίποτα??? επίσης έκανα έναν έλεγχο σε όλο το κιν μέσα απο το μενου ( *#*#6484#*#* ) και όλα ήταν Pass εκτός απο τον αισθητληρα προσέγγισης που μέγ…
-
η 4,11,14 σε μένα είναι πάρα πολυ καλή. είχα ένα θέμα που με προβλημάτισε το μεσημέρι αλλά δυστυχώς φοβάμαι οτι μπορεί να είναι θέμα hardware...ενώ άκουγα μουσική μέσω spotify η ένταση απο το max χωρίς να πειράξω τίποτα έπεφτε στο min και το κουμπί που κλειδώνει δεν λειτουρούσε σωστά μετά απο reboot έστρωσε καμία ιδέα??
-
Μήνυμαλες να κάνει ζημία το air??????
-
Μήνυμαχαχαχαχα ευχαριστώ...θα το διαγράψω και θα κάνω μια επανάληψη
-
Μήνυμαviber,facebook, messenger, skypeεφαρμογες απο Online banking, taxi beat, pixlr express, spotify, shazam , real boxing,airdroid,χαρτες play store, go sms,you tube + τα δικά σας εχω περασμένα...δικαιολογείται ? επίσης για κάποιον λόγο έχω ενεργοποιημένο το partition 2? υπάρχει περίπτωση να έχω διπλοπεράσει τις ROM?
-
Μήνυμακαι γιατί μου βγάζει τόσο χαμηλό antutu:(?
-
Μήνυμανα τα και τα screenshots . τι λέτε?
-
Μήνυματελικά όσον αφορά τον download το θέμα είναι οτί στο download settings μετά το flash της 4.11 είχε απορυθμιστει το όριο των δεδομένων...κατεβάζω το προγραμμα και στέλνω
-
Μήνυμα@MIUI_ART με πολύ χαρά φίλε μου . απλά πρέπει να βρώ wi-fi γιατί δεν με αφήνει μέσω 3g ( ναι έχω κανει uncheck την επιλογή λήψη μόνο μέσω wifi αλλά τπτ)
-
παιδιά εμένα είτε δώσω δικαιώματα -αυτόματη έναρξη ,είτε όχι mail δεν έρχεται αν δεν ανοίξω την εφαρμογή. το ίδιο και στο viber. μου έχει σπάσει τα νεύρα...κανείς καμία ιδέα
-
Μήνυμαρε παιδία εγώ με το Mi3 δεν έχω πιάσει ποτέ πάνω απο 39.000. ακόμα και χωρίς καμία εφαρμοφή πάνω..χθές με full functional το τηλ. δλδ με όλες τις apps εγκατεστημένες μου έδωσε 35.000 και πάντα μου δίνει ελεύθερο 650Μ ελευθερα...ξέρει κανείς τι πάει στραβά? τρέχω την τελευταία 4.11.