Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 103.

• αυτό έλεγα ευχαριστώ αν μετά επιλέξετε π.χ βροχή θα δείτε οτί μέσα στον κύκλο αλλάζει η ρύθμιση αλλά εμείς δεν το βλέπουμε. το ίδιο και στην επιλογή της έκθεσης. τι λέτε? επίσης όταν είναι να κάνω κλήση κ με ρωτάει αν θέλω μέσω viber η κανονική κλήση και με ρωτάει αν θέλει να αποθηκεύσω την επιλογή , ε δεν την αποθηκεύει

• τέλεια...να αναφέρω και κάτι σαν bug αν και δεν έχω την εμπειρία ? ίσως να έχει αναφερθεί και απο άλλον και δεν ξέρω καν αν είναι η σωστή ενότητα ( αν όχι πείτε μου να το μετακινήσω ) αλλά όταν ανοίγω την κάμερα και επιλέγω manual settings στην ισορροπία λευκού λείπει η σειρά επιλογής, δηλαδή όταν διαλέξω πχ auto στην πάνω σειρά θα φανεί αλλά δεν θα φανεί στην κάτω . θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτό για να γίνει κατανοητός απλα πείτε μου πώς να ανεβάσω φωτογραφία γιατι το photobucket μου τα έχε…

• παιδιά για αυτο που ρώτησα για τις ειδοποιήσεις έχει κανείς καμία ίδεα?

• παιδιά...σε πρώτη φάση μπράβο για την δουλεία που κάνετε...πραγματικά μπράβο να ρωτήσω κάτι..έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν έχω το viber, mail, fb ανοιχτά δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις παρά μόνο αν τα έχω ανοιχτά και "καρφιτσωμένα" ...συμβαίνει σε όλους αυτό ή μόνο σε μένα:P?

• ευχαριστώ bodai. θα κάνω ένα search τώρα... update...ευχαριστώ bodai το πρόβλημα λύθηκε κατεβάζοντας το handcent sms όπως είχε συζητηθεί και προηγούμενα στο φόρουμ. Messaging problem

• Το μόνο πρόβλημα που επιμένει είναι να μην μπορώ να δεχθώ μηνύματα απο την Cosmote.μόλις προσπαθεί να έρθει μηνυμα απο την εταιρία μου λέει η εφαρμογή Μηνύματα έχει σταματήσει.εχω πάει στις Εφαρμογές-μηνύματα-καθαρισμός δεδομένων αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα...καμία ιδέα??

• σας μπέρδεψα και με το δίκο σας... ναι εννοώ οτι στο κινητό έχει "καταναλωθεί" το 70% της συνολικής μνήμης και με το clean master το ρίχνω στα 58% ( δλδ να μένουν ελεύθερα περίπου 1Gb).πάντως μετά την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων ανακαλώ. το κινητό είναι απίστευτο με τέλεια ροή κ πολύ πιο όμορφο απ όσο περίμενα. πραγματικά λεπτό με πολύ ωραίο grip και και κοιτάει στα μάτια κινητά των 500 ευρώ. σε αυτο το σημείο θα ήθελα να ξαναπώ πως κάνετε εξαιρετική δουλεία και ένας απο τους λόγους που πήρ…

• το έλυσα. έκανα επανεκκίνηση το ρουτερ και όντως ήταν αυτό. σε ευχαριστώ πολύ. να ρωτήσω κάτι ακόμα... στο antutu η πρώτη μέτρηση που έκανα ήταν στα 37900 και τώρα είναι στα 35000. Θεωρώ προφανές οτι επειδή έχω φορτώσει το κινητό με εφαρμογές υπάρχει αυτή η πτώση αλλά πάντα το κινητό μου δουλεύει στο 73% και δεν έχω περάσει τόσα πολλά πράγματαέχω δλδ facebook, messenger, skype, vibertaxibeat du booster, pixlr express, χάρτες, κατι apps μιας τράπεζας shazam, spotifyairdroid και τα default της ελλ…

• σορρυ για το spam ρε παιδιά αλλά δυστυχώς η ταχυτητα του wi-fi μου είναι τρομακτικά χαμηλή. απ όσο διάβασα στο net έχει παρατηρηθεί και σε άλλους χρήστες. έχετε κάποια ιδέα τι φταίει. δεν γίνεται μου έχουν σπάσει τα νεύρα. σχεδόν έχω μετανοιώσει για την αγορά

• παιδια εμενα μου κόλλησε τρελά. μάλλον έκανα κάτι λάθος. Τώρα δέιτε τι έκανα και πείτε μου πόσο μαντάρα τα έχω κάνει 1) μπήκα στο recovery 2) έκανα wipe data/factory reset 3) delete ta cache 4) reboot το κινητο απλα lagαρει...για να ανοιξει το Play store τα εικονίδια κάνει μια ώρα.τι μπορώ νακάνω ρε παιδιά εχω απογοητευθεί τρελά please help δεν σβήνω τίποτα αλλά παίζει να βρήκα λύση. πείτε μου αν ισχύει αφου έσβησα ότι μπορούσα κατέβασα στο PC την 4,10,31 και την πέρασα με recovery σαν να περνάω…

• να το κάνω τώρα?παιδία στο wifi δν κάνει καν ανανέωση στο fb πρακτικά τώρα τι να κάνω να μπω στο recovery να τα σβήσω όλα και μετά να περάσω την ελληνική και μετά την ανανέωση?

• απο την μαμα το κινητό ηρθε με μια rom που δεν ξέρω ποια ήταν..έγω τους είπα να μην πειράξουν τπτ αλλα αυτοί μου είπαν οτι το ήθελαν να κάνουν έλεγχο έτσι μέσα είχε και clean master.έγω πέρασα την full rom ελληνική και αν και έλεγε οτι θα έκανε πολυ ώρα για να περαστεί εμένα μου την πέρασε αμέσως και μετά μέσω recovery πέρασα την τελευταία. λέτε έχει γίνει κάτι λάθος? ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ρε παιδιά έχω και λίγο αγχος επίσης έχει παρατηρήσει κανείς οτι το wifi είναι λίγο αργό ή είναι …

• εννοεις της rom? έβαλα την 4.10.31.

• τωρα ρε παιδιά μου κάνει το ίδιο με τα μηνύματα...όποτε πάω να δεχθώ μήνυμα μου λέει πως κλείνει η εφαρμογή οχι σε όλα τα μηνύματα αλλά σε μήνυμα για ενεργοποίηση spotify

• φαινεται να λύθηκε ευχαριστώ για την υπερ-άμεση απάντηση

• παιδια μετα την αναβάθμιση με την τελευταια rom μου λέει συνεχεια οτι το google play σταμάτησε να λειτουργεί και μου έχει σπάσει τα νεύρα...τι πρέπει να κάνω. να πώ επίσης οτι στο antutu μου δίνει 37905 ενώ βλέπω πως το xiaomi mi3w έχει κοντά στο 42000

• ρε παιδια μολις πήρα το κινητό και περνάω την ελληνικη ROM..δεν θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα αλλα να σας πω πως η δουλεία που κάνετε είναι αξιοθαύμαστη.μπράβο σας.

• Αγορά Xiaomi Mi3

zero777 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

ευχαριστω παιδια...το παρήγγειλα και τώρα περιμένουμε

• Αγορά Xiaomi Mi3

Μήνυμα

καλησπέρα...έκανα copy paste το κείμενο που κάνουν όλοι αν και έγραφε το κατάστημα ότι έτσι κ αλλιώς βάζουν πάντα mark as gift 20-40$ και τώρα περιμένουμε

• Αγορά Xiaomi Mi3

Μήνυμα

να μαι παλι...ειμαι ετοιμος να παρω απο το απο το merimobiles.com επιλέγω free post ή singapore που κοστίζει +7 ευρω?? ή μήπως να πάρω απο το to2c??plz ασ πεί κάποιος ν ατελειώνουμε με αυτο το θέμα:)