Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
οκ ετσι μπηκε.......... εγω πληκτρολογω twrp_hennessy_3.1.0-0_miui-hellas.img αφου ετσι λεγεται το αρχειο μου σωστα ? =============== Αυγ 22nd 2017, 9:41pm =============== Screenshot by Lightshot οποτε παω για μονιμη εγκατασταση .... οταν κλεισω το τηλεφωνο μετά πως μπαινω κατευθειαν σε recovery mode?
-
ολο προβληματα ειμαι.... c:\adb>adb devices και μου βγαζει Screenshot by Lightshot μετα βαζω adb reboot bootloader και μου βγαζει Screenshot by Lightshot το οποιο φανταζομαι δεν ειναι λογικο......... =============== Αυγ 22nd 2017, 9:19pm =============== κατι καταφερα....... τωρα μου βγαζει αυτο Screenshot by Lightshot
-
Screenshot by Lightshot Αυτα δειχνει το κινητο μου.... =============== Αυγ 21st 2017, 4:49pm =============== εχω κατεβασει την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_XTRV_Stable_V8.5.2.0 και προσπαθω να την εγκαταστησω μεσω Mi pc suite ή του updater του τηλεφωνου αλλα μου γραφει couldnt verify update package..... =============== Αυγ 21st 2017, 4:53pm =============== τo hennessy εχω πραγματι.......
-
Πήρα πριν απο μερικό καιρο το xiaomi note 3. Αποφάσισα να του βαλω την ελληνικη xtrv rom. Ομως δεν μπορω να καταλάβω ποιο μοντελο έχω. Αυτό που ειχα παρει ήταν το παρακάτω : XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet -$176.96 Online Shopping| GearBest.com Ποιο ειναι αυτο ? Το Xiaomi RedMi Note 3 (Hennessy), το Xiaomi RedMi Note 3 Pro (Kenzo) ή το Xiaomi RedMi Note 3 SE (Kate) ??? Δεν ξερω τι να κατεβάσω. Το τηλέφωνο το ξεκλείδωσα μολις χθες....(περιμενα 72 ώρες απο την xiaomi κτλ...)
-
Εχω το εξης προβλημα. Τα windows δεν αναγνωριζουν το τηλεφωνο μου.... εκανα τα παρακατω που ειδα σε ενα αλλο ποστ Ξεκίνα με τους drivers, το οποίο είναι "θεωρητικά" το ποιο δύσκολο κομμάτι, να μπουν σωστά δηλαδή...μετά τα υπόλοιπα είναι πιο εύκολα. 1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite 3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ 4. Κάνεις εγκατάσταση σαν δι…