Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-46 από 46.
-
Παράθεση από Picard01: “Το μαγαζί εδώ το είδα στο φόρουμ, σοβαροί άνθρωποι μου φάνηκαν και στο τηλέφωνο, και με την 2ετή εγγύηση και όλα κομπλέ. Τώρα να δω πως θα φλασάρω... αυτό με καιει. ” Εξωτερικά είναι όντως η international version. Softwareικα κάτι πάει λάθος δεν θα έπρεπε να σου βγάζει το error, καθώς το error αυτό βγαίνει μόνο σε ψευτικες global ROMs και κινέζικα redmi 5 plus. Δοκίμασες να περάσεις google play services και να κατεβάσεις απ'το play store soloVPN με china server? Edit: Τώρ…
-
Παράθεση από Picard01: “Πάντως να σημειώσω πως όταν το έλαβα το κινητό έκανε ΟΤΑ αναβαθμιση μόνο του σε 9.2.6 Από το screenshot τι καταλαβαινετε; ” Τι να πω, international μου κάνει τελικά.Άξιο απορίας πως μπορεί να το έχει ενα ελληνικό eshop. Κάτι παιζει εδώ. Μπορείς να δεις και την μπροστινή πλευρά? Η λέξη πάνω απ'το 5 είναι κινέζικα ή αγγλικά?
-
Παράθεση από NasDriver: “Μημ μπερδεύεται το μοντέλο του κινητού με την έκδοση της ρομ...στο ίδιο μοντέλο κινητού μπορούν να μπουν όλες οι εκδόσεις ρομ, είτε Global είτε China...το hardware κάνει την διαφορά και όχι το software ” Δεν το μπέρδεψα πάντως. Είπα απλά ότι η international έκδοση του τηλεφώνου (hardware+software) δεν έχει έρθει ακόμη ελλάδα. Διάφοροι εισαγωγείς έχουν φέρει το china version hardware με fake-global stable software που έχει και ελληνικά. Και αν λαμβάνει και το error 8006 τ…
-
Παράθεση από Picard01: “4/64 Από mygad, μια χαρά μαγαζάκι... ” Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι. Ωραια σου λέει η global stable το κινητό. Απ'οσο ξέρω δεν έχει έρθει ακόμη η international έκδοση Ελλάδα με Β20, ακόμη καλά καλά δεν πωλείται σε όλα τα καταστήματα τα κινέζικα, πως είναι δυνατόν ο κυριος mygad να το έχει πρωτοπόρος στην Ελλάδα? Άρα μήπως η official global που λες είναι μια απ'τις γνωστές μαιμουδοROMs? Να ξέρεις ότι το πρόβλημα που σου παρουσιάζεται υπάρχει μέχρι στιγμής σε όλα τα 4/64 με ε…
-
Το πρώτο μου post στο καταπληκτικότατο forum σας. Μου ήρθε σήμερα το κινητό αγορασμένο 24/1/18 απο lightinthebox. Έχω την version 4/64 και είναι locked. Ήρθε ευτυχώς με την 9.0.4.0 NEGCNEI stable που είναι κινέζικη. Και λέω ευτυχώς γιατί τελικά δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε testpoint για να ξεκλειδώσουμε, ούτε developer ROM απ'οτι φαίνεται. Με το που το πρωτοάνοιξα μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση στην νεα κινέζικη που δεν έκανα (όχι ότι και να κανα θα χε καμμια σημασία, δεν θα είχα hard brick α…