Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 117.
-
Παράθεση από kostas1alina: “κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ ” Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι χρει…
-
Παράθεση από kostas1alina: “κάνουμε και καλά κάνουμε τα post για τις απορίες ή τα προβλήματα που έχουμε.........Ας έχουμε και λίγο τον νού μας για τις απαντήσεις.......η για τις διευκρινίσεις που πρέπει να δώσουμε.ΕΛΕΟΣ ” Αν αναφέρεσαι σε εμένα σε πληροφορώ ότι διαβάζω πρώτα όλα τα ποστ στο νήμα και την αναζήτηση χρησιμοποιώ, οπότε για να ζητάω βοήθεια από τους ειδικούς, είναι γιατί σημαίνει ότι δοκίμασα πρώτα τα πάντα συμπεριλαμβανομένου του mod. Οπότε τα σχόλια τέτοιου στυλ δεν νομίζω ότι χρει…
-
Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από than73: “Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos ” δηλαδή φαντάσου να μην πηγαίνανε όλα καλά! ” Δηλαδή που σου φαίνεται το περίεργο, τ'ότι δεν γκριν…
-
Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos
-
Παράθεση από THUKIS: “Παιδια έκανα disable το msa και το κινητό πυροβολαει . Οι σελίδες ανοίγουν εν ριπή οφθαλμού . Δεν ξέρω αν δημιουργηθούν προβλήματα αλλά είδα αισθητή διαφορά . Θέλω να δω και στην μπαταρία τώρα . Πληροφοριακά χρησιμοποίησα το disable service app . Ξετικαρετε όλα τα κουτάκια/services . (Θέλει root). ” Και που ακριβώς το βρίσκεις αν υπάρχει αυτό το msa?
-
Παράθεση από Nelias: “@maikmaik σου κλείδωσε το bootloader ? Αν το τηλέφωνό σου αγοράστηκε πριν την 31-12-2015 ο bootloader δεν κλειδώνει. Ακόμα και να δείχνει κλειδωμένος δεν είναι στην πράξη. ” Καλησπέρα, Ξαναγύρισα στην 6.12.22 και μου δείχνει κλειδωμένος ο Bootloader. Προσπάθησα για ξεκλείδωμα ακολουθώντας τον οδηγό αλλά κολλάει στο 50% verification. Το mi4c μου το αγόρασα 11/2015. Να περάσω την καινούργια παρόλο που δείχνει κλειδωμένος?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαθα προσπαθησω αργοτερα
-
ΜήνυμαΘα τρελαθούμε.... Κάνω την διαδικασία κι όταν με βγάζει στη σελίδα μου λέει ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε. Αφού μου έστειλαν μήνυμα ότι όλα είναι οκ. Ακολούθησα και τον οδηγό με το vpn αλλά τίποτα..... Τι γίνεται τώρα?
-
ΜήνυμαΔηλαδή προχωράω άφοβα..... Σ'ευχαριστώ.
-
Μήνυμα- Καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι της βοήθεια σας γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Ξαναγύρισα σε 6.12.22 μετά από τα προβλήματα που είχα με την 7. Φυσικά τώρα ο Bootloader ξανακλειδωσε. Πήρα την άδεια για ξεκλείδωμα. Μπορώ έχοντας την 6.12.22 να προχωρήσω στην διαδικασία. Miuiart help...........
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από than73: “Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Από αυτό το στάδιο που είμαι, με περασμένη την 7.2.9, πως ξεκλειδώνω bootloader? ” Με τον επίσημο τρόπο δηλαδή Mi Unlock tool. ” Δεν χρειάζεται αυτός ο τρόπος official China Rom? Θα ξεκλειδώσει με περασμένη την 7.2.9? Συγγνώμη αν κούρασα......
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από johnkeppas: “Εμενα στο mi5 όλα καλά εκτός από το γεγονός ότι έχασε κάποιες ρυθμίσεις, οχι για το ίντερνετ, αλλά τις απλές, δηλαδή για οθόνη, το Led ειδοποίησης και ποιες εφαρμογές το χρησιμοποιούν και άλλα τέτοια... Το είχε και άλλος αυτό;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι λογικό να συμβεί αυτό. Πέρασες νέα ROM, άρα όλες οι stock εφαρμογές και οι ρυθμίσεις πρέπει να έχουν αρχικοποιηθεί. =============== Φεβ 12th 2017, 9:24pm =========…
-
Παιδιά μια ερώτηση ίσως χαζή αλλά έχω μπερδευτεί. Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ, πέρασα την fixed Rom σε mi4c και γενικά όλα καλά εκτός της κάμερας. Μάλιστα το twrp αναβαθμίστηκε. Όμως είδα με τον οδηγό ότι κλείδωσε ο bootloader. Από εδώ και πέρα δε θα μπορώ να περάσω τις καινούργιες ρομ στη φάση που είμαι?
-
Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από kostakislarisa: “Εδώ και 8 ώρες έχει κολλήσει η μπαταρία στο 50% ” Αν είναι κι αύριο στο 50% το αγοράζω όσο όσο Κώστα ” Χαχα στο μυαλό μου είσαι...
-
Να σημειώσω κι εγώ τις δικές μου παρατηρήσεις. Πέρασα την καινούργια ρομ σε mi4c με το fix. Το twrp αναβαθμίστηκε, έχω το ροοτ, τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής δουλεύουν καλά. Δεν ξέρω αν είμαι τόσο τυχερός, αλλά γενικά κάθε ρομ που περνάω δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Μόνο η κάμερα δεν ανοίγει όπως έχει ειπωθεί. Πιστεύω να βγει κάποιο fix. Ένα απλό μπράβο είναι λίγο για την ομάδα....
-
Παράθεση από spideman3: “Για όσους θέλουν να διορθώσουν το bug του καιρού η λύση είναι εδω φυσικά θέλει root, file manager και όσοι δεν έχουν root μπορούν μέσω του TWRP file manager after mount system: Here is the fix 100% working, tested on my own Mi5 ans Mi2 devices: 1. copy /system/priv-app/Weather/Weather.apk from phone to PC 2. decompile Weather.apk 3. open decompiled file: Weather\smali\com\miui\weather2\spider.smali 4. find string below: const-string v1, "https://weatherapi.market.xiaomi.…
-
Καλημέρα δοκίμασα κι εγώ την καινούργια ρομ στο mi4c μου όμως δεν μου ανοίγει με τίποτα τα θέματα και την φωτογραφική. Την πέρασα κάνα δυο φορές αλλά τα ίδια. Επέστρεψα στην 6.11.17. Εκεί υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση του καιρού εδώ και κάποιες μέρες. Λέει ότι δεν συνδέεται με το δίκτυο. Κάποια λύση γι αυτό?
-
Καλησπέρα πολύ καλή ρομ μέχρι στιγμής. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Μια ερώτηση μόνο, τι έχει γίνει με τα θέματα και τις γραμματοσειρές? Μόνο το default φαίνεται.
-
Ακολούθησα τον οδηγό που είπατε και το θαύμα έγινε δουλεύει σωστά το Led. Ευχαριστώ πολύ μπράβο παιδιά για τις πληροφορίες...