Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 45.
-
gcam Redmi note 8
ΜήνυμαΔοκίμασε κι αυτήν. Την δουλεύω στο δικό μου και είναι πολύ καλή για πορτρέτο και νύχτα. Parrot043: PMGC_7.0.009_FinalRelesedVersion_V10.apk Tapatalk
-
Τώρα που το λες κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα την πρώτη μέρα κι έστηνα το κινητό. Κάτι έπαιζε με το κλείδωμα. Δε με άφηνε να ορίσω ταπετσαρία πριν ορίσω τρόπο κλειδώματος. Τσεκαρε λίγο στο μενού την ασφάλεια. Tapatalk
-
Με ποιον τρόπο προσπάθησες να βάλεις ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος; Πήγες στις φωτογραφίες κι από εκεί επέλεξες ή πάτησες πάνω στην οθόνη κι από το μενού που εμφανίζεται διάλεξες φωτογραφία; Tapatalk
-
Ενεργοποίηση 4G
ΜήνυμαΕίχε πρόβλημα το δίκτυο της cosmote. Κι εμένα δεν έπιανε όλο το απόγευμα 4g, προ ολίγου επανήλθε το σήμα. Να ναι καλά ο Ετεοκλής! Tapatalk
-
Η Xiaomi δίνει τα updates. Υποτίθεται ότι τα Android one ενημερώνονται πριν από τα υπόλοιπα που τρέχουν UI των κατασκευαστών, επειδή η εκάστοτε εταιρεία λαμβάνει από την Google την ενημέρωση και μετά την προωθεί χωρίς παρεμβάσεις στους πελάτες. Απ' ότι φαίνεται όμως η Xiaomi δίνει περισσότερο βάρος στο MIUI. Tapatalk
-
Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα όταν πέρασα την microsd από το προηγούμενο κινητό στο note 8. Την πρώτη μέρα μου την αναγνώρισε κανονικά, μετά όμως δεν... Αγόρασα πρόσφατα μια καινούργια SanDisk class 10 και είναι μπόμπα. Τη λειτουργώ εδώ και 5 μέρες χωρίς να χρειαστεί διαμόρφωση κάρτας ή format. Πιθανόν να υπάρχει θέμα συμβατότητας με παλιές microsd. Να του βάλεις micro sdxc. Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mihelone: “Καλημερα. Το έκανα αλλά τιποτα. Έκανα και επαναφορά εργ ρυθμίσεων ... Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα;” Στις ρυθμίσεις του ξυπνητηριου υπάρχει η επιλογή "απενεργοποίηση ξυπνητηριου". Αν είναι κλειστή η επιλογή δεν χτυπά το ξυπνητήρι με απενεργοποιημενη τη συσκευή. Tapatalk 3faf6b412b53f46c9801c8f60c79edff.jpg