Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.

• Redmi note 8 πρόβλημα sim

dimdoul - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Πήγαινε στις ρυθμίσεις, "σχετικά με το τηλέφωνο", επέλεξε "έκδοση kernel" και πάτα την 5 φορές συνεχόμενα. Θα σου ξεκλειδώσει μενού CIT, που μπορείς να κάνεις διάφορα διαγνωστικά τεστ για όλα τα μέρη του κινητού. Επέλεξε test sim για να δείς αν λειτουργούν κανονικά. Tapatalk

• gcam

dimdoul - - Mi-8 Lite (Platina)

Μήνυμα

Δε θέλει ιδιαίτερη διαδικασία για να κατεβάσεις τη gcam. Από έναν browser, πχ Chrome, πατάς λήψη για να κατεβάσεις το apk της gcam. Θα βγει ένα παράθυρο που σε ρωτάει αν επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από ξένες πηγές, πατάς ναι και ξεκινά η λήψη. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη πατάς άνοιγμα εφαρμογής και γίνεται η εγκατάσταση. Στάλθηκε από το KOB-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σε ρώτησα επειδή το έπαθα με παλιότερο κινητό να μην αναγνωρίζει τις sim. Πήγα cosmote και wind και μου τις έκαναν 4g, μετά όλα κομπλέ. Αν είναι παλιές αυτές που έχεις ίσως υπάρχει ασυμβατότητα με τη συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Κι εγώ έκανα update στην ίδια έκδοση αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι κάρτες sim είναι 4G? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ισοτιμια USD-Euro

dimdoul - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Άσε την PayPal να κάνει την μετατροπή, συμφέρει περισσότερο από την τράπεζα. Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk