Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Παράθεση από lallasgr: “Volume+ (πάνω) και το Power Button ταυτόχρονα ” Καλησπέρα, εγώ τα πατάω και δεν μου εμφανίζει το μενού αυτό , έχετε κάποια πρόταση το τι να κάνω .... =============== Φεβ 23rd 2017, 1:37am =============== Παράθεση από lallasgr: “Τώρα το κινητό θα κάνει restart και λογικά θα βλέπεις μια μαύρη οθόνη, αν συμβεί αυτό είσαι σε download mode και μπορείς πλέον να φλασάρεις ρομ με την παραπάνω μέδογο του Mi Flash. ” Ακολουθόντας τα βήματα και ανοίγωντας τι Mi Flash και πατωντας re…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@matelymp Να υποθέσω driver ψηφιακή υπογραφή απενεργοποίηση κ.λ.π. έχεις κάνε Καρντάση έτσι ?? ” Driver έχω βάλει αλλά αυτο με την ψηφιακή υπογραφή και απενεργοποίηση δεν ξέρω τι είναι . =============== Φεβ 23rd 2017, 12:00am =============== Παράθεση από Bodai: “@matelymp δοκίμασε να το βάλεις σε EDL με αυτό -> xiaomi-miui.gr/community/index…-fastboot-to-edl-ido-zip/ ” Το ίδιο error πάλι... ... FAILED (remote: device locked, oem edl is not allowed) finished. total time: 0.…
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από matelymp: “Ευχαριστώ διάβασα τον οδηγό αλλά ήθελα να ρωτήσω ποιο θα ειναι στην ουσία το αποτέλεσμα να bootαρει το τηλέφωνο με μια rom έκτακτης ανάγκης απο ότι κατάλαβα , έτσι ; ” Οχι μια χαρά θα είσαι με 100% λειτουργική rom. Δεν με κατάλαβες, το φλασάρισμα είναι το ίδιο με το ίδιο αποτέλεσμα, απλά χρειάζεται το EDL mode εξαιτίας του κλειδωμένου bootloader ” Το έκανα αλλά πήρα αυτό... C:\adb>fastboot oem edl ... FAILED (remote: device locked, oem edl is not allo…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από matelymp: “Το κινητό τώρα δεν ξεκινάει καθόλου... Αν μπορεί κάποιος να μ βοηθήσει ευχαριστώ... ” Αν είναι κλειδωμένος τότε μπορείς να το φλασάρεις μόνο σε EDL mode για να ξεκολλήσεις .. ” Ευχαριστώ διάβασα τον οδηγό αλλά ήθελα να ρωτήσω ποιο θα ειναι στην ουσία το αποτέλεσμα να bootαρει το τηλέφωνο με μια rom έκτακτης ανάγκης απο ότι κατάλαβα , έτσι ;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από matelymp: “αρχικά ήταν ξεκλέιδωτος ” Εσύ τον ξεκλείδωσες ή ήρθε έτσι? ” Έτσι ήρθε ξεκλείδωτο
-
Καλησπέρα , εγώ πήγα να περάσω ελληνική rom στην καινούργια συσκευή που αγόρασα και στην οποία ο bootloader αρχικά ήταν ξεκλέιδωτος μόλις εγκατέστησα την ελληνική κλείδωσε ο bootloader και το κινητό τώρα δεν ξεκινάει καν , μονο σε fastboot mode ξεκινάει , όποις μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ..
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα πολύ καλή δουλεία... Έχω ένα πρόβλημα τα έκανα όλα καλώς αλλά έφτασα ως εδώ χωρίς κάποιο πρόβλημα: Τώρα το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση σε fastboot mode και πάμε αμέσως να τσεκάρουμε τον bootloader, και να δούμε αν έχει κλειδώσει. Εμένα δεν έκανε reboot μόνο του και το έκανα εγώ boot σε fasrboot mode η συσκευή κλέιδωσε όπως είδα με τον οδηγό που υπάρχει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30712/ Τώρα τι πρέπει να κάνω κατόπιν εορτής βέβαια έκανα αίτηση στην xiaomi. Το κινητό τώ…