Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3
4
5
6 Σελίδα 6 από τις 7
7
τι πρέπει να κάνω ώστε να δουλέψει να βάλω άλλη Rom???
ναι φυσικα και δουλευει και στο xiaomi redmi 3 και στο note 3 και στο ίδιο το 3s δούλευε με την προηγούμενη rom
είναι ίδια τι μπορεί να φταίει?
Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το xiaomi μου μόλις πέρασα την ελληνική Rom δεν πiανω 3g ούτε 4g και δεν έχω καθόλου σήμα παρα μονο στο 2g
@gto αυτό με το δαχτυλικό ναι το κάνει και το δικό μου,δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα γίνεται σαν επιβεβαίωση όσο για το child mode δεν βλέπω κάποιο θέμα
εχει τυχει σε καποιον κατι παρομοιο?
εαν περα απο την ελληνική Ρομ περασουμε καποιες εφαρμογες που με απλη εγκατασταση δεν γινετε να ανοιξουν οπως για παραδειγμα sony xperia keyboard ή το quick remote της lg και δεν μου δινεται η δυνατοτητα να τα κανω απεγκατασταση όπως οι αλλες εφαρμογες ξερει κανεις να μου πει πως να τις διαγραψω?
τελικά ολα κομπλε την περασα μεσω twrp την ελληνικη και ολα κομπλε * εννοειται πως εκανα αιτηση και εκριθεικε το unlock bootloader
και τωρα για να περασω την ελληνικη rom με ποιο τροπο???
σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. τωρα μου εβγαλε αναβαθμιση να την κανω?
ανοιξε το κινητο αλλα το xiaomi mi flash δεν εβγαλε εντολη sucsess
εκανα επανεκκινηση το pc και ολα κομπλε
ενω οι φακελοι ειναι ενταξει δεν μου βγαζει το αρχειο για να φλασαρω
δεν βρισκω το link απο το xiaomi flash
@NasDriver τωρα να κατεβάσω δλδ developer rom?
ναι ξερω απλα τα πραγματα δεν προχωραν ως εχει
απλα εναν τροπο για να περασω την rom στο κινητο και να ανοιξει επιτελους
μονο στο bootloader μου το εμφανιζει oοταν παταω το volume up και power button δεν μπαινει εκει που δειχνει στην φωτο
1
2
3
4
5
6 Σελίδα 6 από τις 7
7