Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους σας!!!!!!!!!!

• Και παλι γεια σας. Τωρα βρηκα χρονο να δω τι θα κανω με αυτα που μου ειπατε και πελαγωσα. Δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να τα κανω ολα αυτα. Ειδικα το πρωτο βήμα. βασικα φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια και διαγραψω-βγαλω οφ τελειως το κινητο και στο τελος το αχρηστεψω. Αν το αφησω οπως ειναι τι προβλημα δηλαδη θα εχω;

• Σας ευχαριστώ όλους πααααρα πολυ!!! Είστε φοβεροί!!! Και μια τελευταία ερώτηση.... Ελληνικό μενού θα έχω μετα απο όλα αυτα έτσι;

• Θα τρελαθώ. Δηλ αυτό υπάρχει περίτπωση να εγινε απο το σκρουτζομάγαζο που το πήρα; Γιατί υποτίθεται ότι ήταν και κλειστό το κουτί δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. Αν κάνω όλα αυτα που λέτε, θα χαθούν φωτογραφίες/ρυθμίσεις κτλ; και τελικά αφού κάνω αυτά, μετα η συσκευή θα είναι εντάξει; *Συγγνώμη που σας ζαλιζω με τις ερωτήσεις μου, αλλά αγχώθηκα

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αλλα επειδή δεν τα γνωρίζω καλά, αυτά τα θέματα, επειδη είπες για unofficial. Γι'αυτό ποιος ευθύνεται; το κατάστημα που πήρα το κινητό απο την Ελλαδα; ή έτσι ήρθε απο το εξωτερικό; Και πώς θα αλλάξω την rom? Tώρα για τα βήματα που μου είπες να ακολουθήσω, δεν υπάρχουν έτσι όπως τα γράφεις. Κάπου που βρηκα για την sim εκει, ο κωδικός δεν αλλάζει.βασικά απλα ζητάει εναν κωδικό και μένει έτσι.

• Καλως σας βρήκα Bodai!!!

• Γειά σας!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Εχω το Mi Max 1) "Προτιμώμενος τύπος δικτύου" .. τι επιλέγω; Το 4G; Ναι είναι αυτό μόνιμα κλικαρισμένο; 2) Pin πώς αλλάζω;