Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
Ποτέ να υπολογίζω ;είναι κινητό από vickmall . Package Status: (null) Destination Country: Greece 2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country: Netherlands 2017-01-25 08:55 The item is on transport to the country of destination 2017-01-23 19:18 The item is at the PostNL sorting center 2017-01-23 19:18 The item is processed at the PostNL sorting center 2017-01-23 14:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL 2017-01-19 12:47 The item has arrived in the tr…
-
Αναζήτηση android tv box
geox36 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν ξέρω αν υπάρχει tv box με σιμ . Το ote go από ότι ξέρω παίζει σε όχι root συσκευές . Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από tpelek: “Παράθεση από Thanos159: “Εγώ πήρα από geekbuying το redmi Pro ξεκλείδωτο με μια global rom που σε γενικές γραμμές τα ελληνικά ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι σίγουρος ότι είναι η αυθεντική ROM, γιατί από ότι βλέπω δεν υπάρχει global για αυτό το κινητο; en.miui.com/download-304.html” Το link που έβαλες δεν ανοίγει . Sent from my iPad using Tapatalk
-
Παράθεση από flowin_through: “Δεν την έχω δοκιμάσει σε απόλυτο σκοτάδι, αλλά σε περιορισμένο φως δείχνει καλά τι γίνεται. Πιστεύω η παρακολούθηση μωρού είναι η βασική χρήση αυτής της κάμερας. Πιο φτηνά νομίζω την έχει το gearbest” Σε ευχαρηστω πολυ .την είδα σε αγγελίες να την πουλάνε 45 ευρώ .πιο φθηνά την αγοράζεις κσινουρια πιστεύω;
-
Tablets - Smartphones - Accessories | Youhou.gr Γιατι τοσο μεγάλη η διάφορα στην τιμη ;