Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.

• Hard Bricked Xiaomi Redmi Note 2

stefdaso - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παιδιά Καλησπέρα. Έχω ενα Xiaomi Redmi Note 2 και πρόσφατα έπαθα κάτι το τραγικό. τον τελευταίο καιρό είχε αρχισει να ζεσταίνεται πολύ το κινητό. του τύπου να καίει , ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιούσα ή δεν ήταν στην φόρτιση. για να είμαι σίγουρος , το έκλεινα και τον άνοιγα αργότερα. προχθές , έτυχε να είμαι σε κάτι βαφτίσια και ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες ο κακομοίρης.. φεύγωντας απο το σπίτι είχα 94% μπαταρία , και όταν έβγαλα το κινητό απο την τσέπη μου , ήταν κλειστό. λέω νταξει , συ…

• Καλημέρα παιδιά. Χθές το βράδυ έβαλα το κινητό μου να φορτίσει όπως πάντα , και έπεσα για ύπνο. το πρωί ήταν σβησμένο το οποίο με παραξένεψε πολύ. για να μην πολυλογώ , προσπάθησα να το ανάψω και δεν είχα καμία τύχη. το κινητό κάνει την δόνηση στην αρχή , βγάζει ένα μικρό φώς στην οθόνη και μετά τέλος. ούτε ανάβει ούτε τίποτα. δοκίμασα να αφαιρέσω τις sim και την κάρτα μνήμης , καμία διαφορά. αφαίρεσα την μπαταρία για μισή ώρα , δοκίμασα ξανά μετά και πάλι τίποτα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν πως…

• Ωραία παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις , θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο φίλος @NasDriver , και αν δεν λειτουργήσει , φαντάζομαι πως θα καλέσω την πάροχο μου. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις γνώσεις σας παιδιά! Καλημέρα!

• βρήκα μια επιλογή στο εικονίδιο ασφάλεια αλλά φράζει και τα πάντα εκτός απο τις επαφές.. εγώ θέλ να βρώ τρόπο μόνο για τις αποκρύψεις.. και μπερδεύομαι γιατί στο κινητό της κοπέλας μου ( galaxy s4 ) υπάρχει επιλογή..

• Καλημέρα παιδιά. Τον Τελευταίο καιρο λαμβάνω κάποιες πολύ ενοχλητικές κλήσεις με απόκρυψη , σχεδόν όλη μέρα και νύχτα. Έψαξα αρκετά και στο κίνητο αλλά και στο google , μηπως βρώ κάτι αλλά δεν βρήκα τίποτα όσον αφορά τις αποκρύψεις κτλπ. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω φραγή στις αποκρύψεις?

• Παιδιά συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. τελικά τα κατάφερα. το κινητό πετάει. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, Καλές γιορτές!

• οκ θα το δοκιμάσω και θα στείλω τα αποτελέσματα!

• Κάνω εγκατάσταση τις εφαρμογές που είχα , ρυθμίζω τους λογαριασμούς μου και τα λοιπά και θα κάνω μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο για να τρέξω το antutu. Υ.Γ : Νομίζω πως το κινητό είναι εντάξει . ιδέα μου θα ήταν. θα ενημερώσω το post με λεπτομέρειες. Και πάλι ευχαριστώ.

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. στην προκειμένη , το σκέφτηκα αργότερα και το πέρασα στο C:/ εν τέλει νομίζω πως κατάφερα να το φτιάξω και έκανε flash και εγκατέστησα ακριβώς όπως ο οδηγός σου , την stable version. Μπήκα στις ρυθμίσεις και λέει by xiaomi-miui.gr 7.0| Stable 7.0.8.0 ( LHMCNCI ) φαντάζομαι πως την εγκατέστησα σωστά. παρόλα αυτά έχω 2 απορίες. Πρώτον , έχουν εγκατασταθεί κάποια έξτρα προγράμματα όπως το Xiaoyi Camera και κάποια άλλα στα κινέζικα. είναι φυσιολογικό αυτό? Δεύτερον ,…

• Καλησπέρα παιδιά. πριν κάποιες μέρες αγόρασα το Redmi Note 2 απο το Antelife. ένας φίλος το αγόρασε πριν απο μένα , το είδα , είχα ακούσει καλά λόγια και σκέφτηκα να το αγοράσω και εγώ. εν τέλει , το κινητό ήταν πολύ καλό και γρήγορο. ο φίλος μου μου είπε να αναβαθμίσω την ROM στην ελληνική , γιατι είναι ακόμη καλύτερο και τα λοιπά. στο ψητό τώρα. προσπαθώ 2-3 μέρες να βγάλω άκρη. και δοκίμασα όλους τους τρόπους πάνω κάτω ακριβώς όπως λένε οι οδηγοί. ο τελευταίος τρόπος που δοκίμασα ήταν με το f…