Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Παιδιά Καλησπέρα. Έχω ενα Xiaomi Redmi Note 2 και πρόσφατα έπαθα κάτι το τραγικό. τον τελευταίο καιρό είχε αρχισει να ζεσταίνεται πολύ το κινητό. του τύπου να καίει , ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιούσα ή δεν ήταν στην φόρτιση. για να είμαι σίγουρος , το έκλεινα και τον άνοιγα αργότερα. προχθές , έτυχε να είμαι σε κάτι βαφτίσια και ήθελα να βγάλω κάτι φωτογραφίες ο κακομοίρης.. φεύγωντας απο το σπίτι είχα 94% μπαταρία , και όταν έβγαλα το κινητό απο την τσέπη μου , ήταν κλειστό. λέω νταξει , συ…
-
Καλημέρα παιδιά. Χθές το βράδυ έβαλα το κινητό μου να φορτίσει όπως πάντα , και έπεσα για ύπνο. το πρωί ήταν σβησμένο το οποίο με παραξένεψε πολύ. για να μην πολυλογώ , προσπάθησα να το ανάψω και δεν είχα καμία τύχη. το κινητό κάνει την δόνηση στην αρχή , βγάζει ένα μικρό φώς στην οθόνη και μετά τέλος. ούτε ανάβει ούτε τίποτα. δοκίμασα να αφαιρέσω τις sim και την κάρτα μνήμης , καμία διαφορά. αφαίρεσα την μπαταρία για μισή ώρα , δοκίμασα ξανά μετά και πάλι τίποτα. Το μόνο που παρατήρησα ήταν πως…
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. στην προκειμένη , το σκέφτηκα αργότερα και το πέρασα στο C:/ εν τέλει νομίζω πως κατάφερα να το φτιάξω και έκανε flash και εγκατέστησα ακριβώς όπως ο οδηγός σου , την stable version. Μπήκα στις ρυθμίσεις και λέει by xiaomi-miui.gr 7.0| Stable 7.0.8.0 ( LHMCNCI ) φαντάζομαι πως την εγκατέστησα σωστά. παρόλα αυτά έχω 2 απορίες. Πρώτον , έχουν εγκατασταθεί κάποια έξτρα προγράμματα όπως το Xiaoyi Camera και κάποια άλλα στα κινέζικα. είναι φυσιολογικό αυτό? Δεύτερον ,…
-
Καλησπέρα παιδιά. πριν κάποιες μέρες αγόρασα το Redmi Note 2 απο το Antelife. ένας φίλος το αγόρασε πριν απο μένα , το είδα , είχα ακούσει καλά λόγια και σκέφτηκα να το αγοράσω και εγώ. εν τέλει , το κινητό ήταν πολύ καλό και γρήγορο. ο φίλος μου μου είπε να αναβαθμίσω την ROM στην ελληνική , γιατι είναι ακόμη καλύτερο και τα λοιπά. στο ψητό τώρα. προσπαθώ 2-3 μέρες να βγάλω άκρη. και δοκίμασα όλους τους τρόπους πάνω κάτω ακριβώς όπως λένε οι οδηγοί. ο τελευταίος τρόπος που δοκίμασα ήταν με το f…