Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
καλησπερα Σε redmi note 4 έχει λυθεί το θέμα με τις σιμ σε stable 8.1.0.6?????? Ξέρει κάποιος??
-
Καλησπερα σε redmi note 4 λυθηκε το θεμα με τις σιμ που ειχε η 8.1.6.0 ξερει καποιος???
-
Καλή Χρονιά σε όλους !!!!!! Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση αλλά δεν είδα κάτι σε Redmi note 4 έχει φτιαχτεί το πρόβλημα με τις σιμ για την 8.1.6.0 Stable ρωτάω Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά Σε note 4 η 8.1.6.0 που την έβαλα δεν έβλεπε τις σιμ έχει φτιαχτεί μήπως???
-
αλλη μια απο εμενα σαν greg21 Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!!!!
-
μονο αυτό είχα σαν ελπίδα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.........
-
καλησπερα και εγω εχω προβλημα με redmi note 4 δοκιμασα την 27.10 δεν βλεπει τις σιμ δοκιμασα 3.11 δεν βλεπει τις σιμ δοκιμασα την XTRV δεν βλεπει τις σιμ αν περασω την 20.10 που ειχα δεν δουλευαν τα μνμ βγαζει κατι προβλημα με το cloud ολες τις ρομ τις περασα και απο πανω κατευθειαν και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και με φορματ γυρναω στην 20.10 μονο με bakup χωρις να εχει προβλημα και μου βγαζει αυτα τα κοκκινα γραμματα οταν περναω μια ρομ μονο στην 20.10 δεν τα βγαζει αλλα δεν ειμαι …
-
οκ θα το κοιταξω ευχαριστωωω!!!
-
με την 20.10 δεν εχω προβλημα τι εννοεις επισημη?? συγγνωμη αν κουραζω
-
ναι ειχα απο την 20.10 και μετα δεν εβλεπε καμια ρομ τις σιμ
-
καλησπέρα τελικα σε redmi note 4 διορθωθηκε το προβλημα με τις σιμ?? καταφερε καποιος να την περασει και να φτιαξει??? αν ναι ας μου πει και εμενα τον τροπο ευχαριστωω!!!
-
καλησπέρα Κανένα νέο για redmi note 4 έχουμε???? Χθες το βράδυ έφαγα 3 ώρες με τις ρομ 27.10 και 03.11 και το recovery τις σιμ παντως δεν τις είδε.
-
Καλησπέρα κατέβασα την καινούργια ρομ για το redmi note 4 αλλά μου κάνει τα ίδια δεν βλέπει τις σιμ ξαναγύρισα πάλι πίσω στην 20.10
-
καλημέρα Και σε μένα τα ίδια κάνει
-
καλησπέρα Έχουμε κανένα νέο με την ρομ για το Redmi note 4 που δεν βλέπει τις σιμ???
-
εγω γύρισα στην προηγούμενη και είμαι εντάξει από αύριο θα ξαναδοκιμασω
-
καλημερα σε redmi note 4 δεν βλέπει τις sim υπάρχει προβλημα???
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
gregoire - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαετοιμος και εγω με ελληνικα ευχαριστω !!!!!
-
Μήνυμαευχαριστω για την απάντηση Έχω ξεκλειδωσει μπορεις να μου δώσεις τον οδηγό να φλασαρω την ελληνική αν είναι ευκολο
-
Μήνυμακαλημερα μια βοηθεια εχω παρει αυτο Xiaomi Redmi Note 4 Pro 5 για να βαλω μια ρομ με ελληνικα μπορειτε να μου πειτε ποια και με ποιον τροπο γιατι λιγο καπου το εχασα εβαλα την Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download αλλα ελληνικα δεν εχει ευχαριστω