Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 525.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από Valmans10: “Σε whyred όταν πάω να κάνω εκκαθάριση κολλάει εκεί που λέει παλιά αρχεία. Παρακαλώ ας δοκιμάσει κάποιος να μου πει ίσως το κάνει μόνο το δικό μου. ” Και σε μένα.Να ρωτήσω γιατί μετά από καθαρή εγκατάσταση δεν έχει την επιλογή επαναφορά από αντίγραφο της Google; ” άλλος ένας εγώ!!
-
@gaiosgf σε RN5 κατεβαζω κανονικα
-
Οι πρώτες εντυπώσεις στο whyred είναι ότι συσκευή ψιλοζεσταινεται χωρίς λόγο(33-34 βαθμούς ενώ μέχρι χτες ήταν 28-30 με την ίδια χρηση) , και μου φαίνεται οτι έχει αυξηθει η κατανάλωση μπαταρίας .
-
Ευχαριστουμε !!!κατεβαίνουν!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατεβαινει ήδη!!!
-
Απενεργοποιησα τον ήχο στην πλήρη φόρτιση και όλα κομπλέ έως τώρα!!! Πραγματικά μετά την arωma πριν 1,5 χρόνο που με εξέπληξε τρομακτικά είναι ότι καλύτερο έχω βρει αυτά τα patch @UserXP .κάνουν την συσκευή εντελώς διαφορετική....
-
Παρολο που άλλαξα την ρύθμιση στο 100% για την φόρτιση της μπαταρίας μόλις η μπαταρία εδειξε 100% κατά την φόρτιση το κινητό άρχισε να κολλάει έβγαλε το μήνυμα για την εφαρμογή ΣΥΣΤΗΜΑ που σταμάτησε να λειτουργεί και έκανε μόνο του επανεκκίνηση μπαίνοντας στο twrp. Έκανα καθαρότατη εγκατάσταση την 8.11.22 ξανά (τα πάντα wipe εκτός την sd ) μονταρα όλες τις εφαρμογές ξανά και θα κάνατε έξω τα patch να δούμε πάλι τι θα γίνει.... ξετσεκαροντας το Ρυθμίσεις - 'Ήχος & δόνηση' - 'Ήχος στην πλήρη φόρτι…
-
@UserXP may day όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ όλα δούλευαν μια χαρά.πριν 1-1,5 ώρα έβαλα το κινητό να φορτίσει με τον αυθεντικό του φορτιστή και χρησιμοποιούσα το κινητό κανονικά!όταν ήταν στο 99% το άφησα λίγο και βγήκα στο μπαλκόνι.μετα από 5 λεπτά που επέστρεψα και σίγουρα είχε φορτίσει πλήρως το κινητό ήταν σε μαύρη οθόνη , δεν ανταποκρινόταν η οθόνη ούτε στο δαχτυλικο ούτε στο power botton και μπήκε μόνο του twrp.στο twrp χωρίς να κάνω wipe τίποτα έκανα επανεκκίνηση αλλά ποτέ δεν έκανε...…
-
@UserXP εγκατέστησα ξανά από την αρχή την 8.11.22. Και ξανά από την αρχή τα patches !!! Μέχρι τώρα δεν το έβγαλε ξανά!!!!
-
Τιποτα απολύτως.μολις έβαλα τα πατσακια και έκανα επανεκκίνηση κατευθείαν μόλις άνοιξε το κινητό έβγαζε κάθε 2 δευτερόλεπτα αυτή την ειδοποίηση
-
Κατεβαινουν ηδη!!! Να πω και κάτι που έγινε σήμερα το απογευμα!!ενώ τα είχα βάλει και τα σκαλιά από εχτες για κάποιο ανεξήγητο λόγο το κινητό δεν έμπαινε στο μενού του.μπηκα twrp ξαναπέρασα την 8.11.15 μετά από wipe cache και dalvik αλλά και πάλι δεν ανειγε αλλά ξανάμπαινε twrp.αναγκαστησα και τα έκανα όλα wipe και καθαρή εγκατάσταση την 8.11.15.τωρα έχω βάλει την 8.11.22 και μόλις κατέβουν τα patch θα τα κουμπώσω και αυτά!!
-
Τωρα που κατεβάσαμε την 8.11.22 τι κάνουμε?αναμενουμε για τα ανάλογα αρχειάκια?