Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 525.
-
Εξαιρετικο!!!ευχαριστούμε!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Χρειαστηκαν 4 rebbοot για να στρώσει.στα 3 πρώτα έκανε για να επανεκκινήσει 10 φορές τον χρόνο που χρειάζεται κανονικά...στο τέταρτο όλα κομπλέ!!!! Είμαι arωma lover !!! Πήγαινα καρφί για άρωμα 8.11.8 αλλά όπως φαίνεται συνεχίζουμε με 8.11.15 !!ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και όλα τα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε!!!
-
@MIUI_ART εκανα 2 reboot μήπως και.... αλλά τίποτα... Μέχρι και το δαχτυλικο κολλαει.
-
redmi note 5.την 8.11.15 arωma έβαλα πάνω από την 8.11.8 arωma.δεν εβαλα magisk.δεν εχω βαλει ποτε. παω να φτιάξω και αυτό με τις συσκευές γιατί κακώς φαίνονται τόσες.
-
Εγκαταστάθηκε πάνω από την 8.11.8 με wipe cache και dalvik αλλα η συσκευή πλέον λαγκαρει σε ότι και αν κάνεις!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Σε whyred επιβεβαιωνω και εγώ δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις.η πυξίδα ονομάζεται com.miui.co...... Επιστροφή στην προηγούμενη.
-
Αυτη η εξάρτηση για την εβδομαδιαία update δεν περιγράφεται!!!
-
-
V10 Themes
Sakis21r - - V10 Themes
ΜήνυμαΠως γίνονται εγκατάσταση? Όλα κομπλέ , βρέθηκε.
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΟχι καμία ειδοποίηση δεν έρχεται.εσυ πρέπει να θυμασαι.κουμπωσε το κινητό στον υπολογιστη, τρέξε το mi unlock tool και θα σου βγάλει ακριβώς πόσες ώρες είναι ακόμη....μπορεί νασαι και από τους τυχερούς που μειώθηκε ο χρόνος αναμονής (στο μισό εάν δεν κάνω λάθος) σύμφωνα με αναφορές εδώ στην κοινότητα.
-
Αυτα από εμενα.
-