Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 525.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Sakis21r - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤυχερακηδες μη μιλάτε καθόλου!!! Χαχαχχαχα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παίδες έφτασε η ώρα να ξεκλειδώσω με το δικό μου account ένα redmi Note 5 6/64 (κινέζικο). Φοράει τη rom που φαίνεται στη φώτο και θέλω να το βάλω την arωma αυτή την τελευταία. Ποιον οδηγό ακολουθω?
-
Μήνυμα@mixanobios και στο redmi note 5 720 ώρες είναι.
-
Μήνυμα720 ώρες είναι πλέον για όλους. 2 whyred φτάνουν στον μήνα σε 5 μέρες. Με διαφορετικούς λογαριασμούς και τα δύο 720 ώρες εβγαλαν...
-
-
Περάστηκε στο Mido της μητέρας. Αρχικά από το twrp έκανα wipe τα cache και dalvik αλλά όταν μπήκε και άνοιξε το κινητό έβγαζε κάτι μηνύματα ότι σταμάτησε να λειτουργεί κάτι.... Οπότε ξανα twrp και wipe τα πάντα εκτός από την sd και το otg και καθαρή εγκατάσταση. Όλα κομπλέ μου φάνηκαν με μια ώρα χρήση που του έκανα.
-
-
Τα τελευταία αρχεία C και N για version 42 τί διαφορές έχουν ?μόνο στην οθόνη?
-
@amavroudis η μπαταρία είναι τώρα εκεί που είναι με ελάχιστα πράγματα ανοιχτά....φαντάσου ότι από τις 3 μέρες τις 2 ήταν ξεχασμένο στο συρτάρι της δουλειάς....
-
Ρε παίδες τί γίνεται με την μπαταρία του? Είχα κουμπώσει τον οδηγό του Ρώσου και κατέβασα το Mi fit από εδώ. Χάλια ήταν η μπαταρία. Καπάκι ακολούθησα τον οδηγό του πρώτου πόστ με το Mi fit από εδώ. Πάλι χάλια η μπαταρία.... Εν συνεχεία έβαλα και τα αρχεία από το δεύτερο ποστ αλλά πάλι χάλια η μπαταρία όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που ακολουθεί.... Τι πρέπει να κάνω? Βand 3 με διάρκεια μπαταρίας 5-6 μέρες δεν νοείται....
-
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΓια redmi note 5 6/64 ( κινέζικο) ποιο twrp προτείνετε?