Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 525.
-
Εμένα η γυναίκα που το έχει όλη μέρα ανοιχτό να σηκώνει το χέρι και να ενεργοποιεί τα η οθόνη η μπαταρία κράτησε 6 μέρες την πρώτη φορά και 5 μέρες την επόμενη. Τώρα περιμένω να ξεφορτισει τελείως μήπως θέλει καλιμπραρισμα η μπαταρία...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mε φορτιστή 1 Α φορτίζει.... Θα το δω όμως και με usb.
-
Το mi band 3 της γυναίκας 20 ώρες μετά από πλήρη φόρτιση έχει 88% μπαταρία..... τί μπορεί να φταίει και τη ρουφάει έτσι? Με την προηγούμενη φόρτιση άντεξε 6 μέρες..... το band είναι 20 ημερών το πολύ από china...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Sakis21r - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑπο την αναβάθμιση σίγουρα όχι.δεν θα σε αφήσει καν...
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Καλησπέρα. Ακολουθείς τη ίδια διαδικασία με το Mi 8 ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER μόνο που επιλέγεις china fastboot ROM με arb 4 (stable ή developer ανάλογα με τα γούστα σου) για τη συσκευή σου από εδώ Redmi Note 5/Pro Central Hub for Official Global/China Stable/Dev Roms[12-10-18] - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Διάβασε προσεχτικά ό,τι σχετικό υπάρχει με το anti-rollback και το φλασάρισμα global rom σε c…
-
-
Παράθεση από 6adriano7: “Παιδια μουρθε μήνυμα από το ali για την παραγγελία μου το mi max 3 ότι έχει πρόβλημα ο xiaomi server και δεν μπορούν να φλασάρουν την global rom τωρα εχει την chinese version.η' την φλασάρω λένε μόνος μου με ένα λινκ που μου έδωσαν η' πρέπει να περιμένω ένα μήνα πριν μου το στείλουν η' κάνω cancel. ” @NasDriver mi max 3 είχε γράψει ο φιλος !!
-
Την καλησπερα μου.Παρελαβα όπως ανέφερα σε άλλο thread redmi note 5 , 6/64 , china version εννοείται , ξεκλειδωτο με την 9.6.4 stable.του έκανα και μια αναβάθμιση και πήγε σαυτή που φαίνεται στη φωτογραφία.ποιους οδηγούς πρέπει να ακολουθήσω για να το κλειδώσω με china rom και να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα με το δικό μου account? Τώρα ποια rom θα μπει μετά....έχω ένα μήνα να το σκεφτώ ή 15 μέρες αν είμαι τυχερός με την αναμονή να ξεκλειδώσει....αλλά θα ήθελα την arωma !!! Ποιο συγκεκριμένα την τ…