Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 525.
-
παιδες μπορει η οθονη του band 3 να μεναι μονιμα ενεργη οπως του bip?
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Sakis21r - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από nick1967: “Παράθεση από spideman3: “Δίπλα στο γενική συζήτηση για το Mi 8 αναφέρουν ότι έπεσε ο χρόνος αναμονής από 720 σε 360 ημέρες ώρες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εμένα από 410 ξεκλειδώσε με την λειτουργία εντοπισμός κινητού... Να είναι καλά ο φίλος που μας άνοιξε τα μάτια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτον τον τροπο θα τον χρειαστω σε καμια εβδομαδα για ενα RN5 6/64
-
nο mirrors found βγάζει παιδες
-
Μήνυμακινεζικο με ξεκλειδωτο bootloader.μπορει πλεον με την miui που φοραει να κλειδωσει με china?ή θα μπρικαρει λογω arb ?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από naxioths1979: “ψαχνω έναν σε όλο το κόσμο να πήγε με chinese και ξεκλειδωτο bootloader σε miui 10 μεσω ΟΤΑ και να brickare το τηλέφωνο και δεν βρίσκω εντυπωση μου κάνει..... ” Παράθεση από NasDriver: “Οι περισσότεροι ή τα έχουν ήδη brick ή έχουν κάνει διαδικασίες αλλαγής της ρομ...αν θες να το κρατήσεις ως έχει σαφώς και είναι δικαίωμά σου, δική σου συσκευή και φυσικά δικά σου τα χρήματα που έδωσες... Όμως, επιβεβαίωση 100% ότι εάν κάνεις την αναβάθμιση δεν θα πάθει τίποτα, από εμάς…
-
Μήνυμα@Octaviastikos αυτο ακριβως λεω oτι και το Max 3 και αυτο εχει περιορισμους.... οποτε στα ιδια σχεδον λεφτα γιατι να μην παει καποιος στο σαφως ανωτερο απο ολες τις μεριες note 10
-
Μήνυματρια πραγματα ηταν αυτα που με κρατανε, τιμη , επιδοσεις , παιχνιδι με τις rom.το παιχνιδι σχεδον το χασαμε.... τα αλλα δυο εμειναν αλλα τιμη και επιδοσεις βρισκεις και σε συσκεκριμενα μοντελα αλλων εταιρειων.προς το παρων τα κοιταω μονο. Κοιταχτε λοιπον ενα συγκριτικο το οποιο δεν θα υπηρχε εαν το mi max 3 δεν ειχε κιαυτο τους περιορισμους αυτου του arb... Mi Max 3 6/128 vs Honor Note 10 6/64 Οff topic εντελως και το τερματιζω εδω!!
-
ΜήνυμαΔηλαδη πραγματικα απορω.με ολες αυτες τις π..... των xiomiκινεζων τί εχουν σαν στοχο ? Να ξενερωσουν καο τον πλεον φανατικο xiaomiερ? Εχω αρχισει και κοιρμταω κατι χαβαι εδω και κατι μερες...
-
την καλησπερα μου.παραλαβαμε με ενα φιλο το καινουριο του RN5 6/64 απο κινα.ηρθε οπως περιμενα να ερθει ειναι η αληθεια unlocked , κινεζικο φορτιστη και global rom. Υπαρχει καποια διαδικασια που πρεπει να κανει (κατι σαν το Mi8 εννοω) ή οχι? Η συσκευη ηταν με την 9.1.1 αλλα μολις συνδεθηκε στο internet πηρε αυτη της φωτογραφιας.
-
Μήνυμα@Murderous κανενα νεο?
-
Κολλαει το touch
ΜήνυμαΠαιδες την καλησπερα μου.Παραπονιοταν η γυναικα οτι στο redmi note 5 4/64 καποιες φορες κολλουσε το touch.Σημερα για πρωτη φορα ετυχε και ημουν μαζι της και το διαπιστωσα και ο ιδιος.οπου και να πατησα την οθονη δεν ανταποκρινοταν.δεν ανοιγε εφαρμογες δεν αλλαζε τις σελιδες.με το power off κλειδωνε η συσκευη κανονικα , το αποτυπωμα δουλευε και ξεκλειδωνε αλλα απο touch νεκρο.επανερχεται μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Επισης αυτο που εχω διαπιστωσει 100% ειναι οτι η συσκευη ζεσταινεται πολυ.ενω οταν…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Προτείνω όσοι έχετε δυνατότητα να κάνετε δύο και τρεις λογαριασμους ” γιατι?