Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 525.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Sakis21r - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα720 ωρες αναμονη σε mi8 φιλου που φορουσε china dev.
-
Μήνυμαρωταω πιο πολυ για να ξερουμε τί μας γινεται.απλως ειχα την εντυπωση οτι κανουμε ολη τη διαδικασια για να αποφυγουμε μπρικαρισματα που οφειλονται στο πιθανο unofficial ξεκλειδωμα των κινεζων.Αλλα πλεον με κατατοπισες πληρως @kyrgeo1978 !!! Ο λογος ομως για να ξεκλειδωσουμε με το δικο μας account και οχι να ειναι ξεκλειδωτη η συσκευη με του κινεζου ποιος ειναι?
-
Μήνυμανα ρωτησω κατι.ακομα και αν κανουμε ολη τη διαδικασια που περιγραφετε στην πρωτη σελιδα και παλι η συσκευη θα μπρικαρει εαν παμε καποια στιγμη στο μελλον να βαλουμε global και να κλειδωσουμε (flash and lock)?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas0411: “Παιδιά καλησπέρα. Καινούργιος πελάτης της Xiaomi, καινούργιος και στο forum. Έχω ξεκινήσει τα βήματα του οδηγού και είμαι στη φάση που φλασάρω το κινητό με την κινέζικη rom. Το κινητό μου άνοιξε κανονικά με την κινεζικη rom, όμως στο mi Flash δείχνει ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί. Μπορώ να αποσυνδέσω το usb από το κινητό ή πρέπει να περιμένω ακόμα; ” Το ίδιο έκανε και σε εμένα αλλά όλα καλά !!! Απλά έκλεισα το πρόγραμμα και η συσκευή δούλευε κανονικά Παράθεση από spidem…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Σου λέει ότι δεν έχεις βάλει τον mi λογαριασμό σου στο developer options , που ενεργοποιείς από επτά φορές πάτημα του miui version , στο mi unlock status , εκεί που ενεργοποίησες και το usb debugging και το enable oem unlock. ” ναι δεν εμπαινε εκει.επρεπε να βαλω την sim
-
Μήνυμαηθελε την sim του ο κινεζοςςςςς
-
ΜήνυμαΚατεβασα με αγγλικα
-
Μήνυμαπρεπει να βαλω την sim μεσα?
-
Μήνυμαολα στα κινεζικα ειναι..... ξεκιναει , φτανει στο 99% και κατι γραφει και σταματαει..... αλλα αυτο που γραφει ειναι στα κινεζικα !!!!!!
-
Μήνυμαακολουθηθηκε η διαδικασια.τωρα ειμαι με κινεζικη? Για να προχωρησω στο ξεκλειδωμα...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μήνυμαπαίδες παρέλαβα αυτό από banggood με ξεκλείδωτο bootloader, τί πρέπει να κάνω ?
-
Παράθεση από em56464: “Ζηταω συγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί απλά δεν έχω το redmi note 5 αλλά συνάδελφος χρήστης 1ας εβδομάδας και με ρώτησε γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση του ενώ έχει ενεργοποιηθεί και στο τηλέφωνο και στην τηλεόραση η επιλογή για ασύρματη σύνδεση οθόνης ......απλά όταν επιλέγει από τηλεόραση του γράφει συνδέεται περιμένετε και μένει εκεί με τις ώρες υπάρχει κάπου λύση για να τον ενημερώσω!!!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!¡! ” ομοίως και το δικό μου.
-
Καλημερααααα!!!!