Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 525.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@amavroudis Συμφωνα με τις μπαντες που δειχνει η φωτο και αυτες που αναφερει το banggood στην σελιδα της συσκευης ειναι το MEC7S.Δεν υπαρχει καποιο πρροβλημα για ελλαδα, απλα δεν θαχει την B20. Eάν δεν επιτρέπεται το λινκ ας σβηστει!! Xiaomi Redmi Note 5 Dual Rear Camera 5.99 inch 6GB 64GB Snapdragon 636 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile
-
-
Black shark
ΜήνυμαΟρίστε λίγες φωτό!!
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
Μήνυμα@George Kaggelaris ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα σε chiron πριν καμια 15αρια μερες, εκανα ακριβως οτι επρεπε αλλα τζιφος....πλεον δεν την εχω την συσκευη για να δωσω περαιτερω πληροφοριες.
-
Black shark
ΜήνυμαΕγω περιμένω τη συσκευή....γι'αυτό και το ενδιαφέρον!!!!!
-
Black shark
ΜήνυμαΤην καλησπέρα μου.καποιο νήμα δεν έχω βρει για το Xiaomi Black Shark.Κανω κάτι λάθος ή όντως δεν υπάρχει?
-